Pallaggha Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #1 Xbox 9. nesil gamepadimi bu üründen takmıştım: Amazon.com.tr Bluetooth görmüyor. Eki Görüntüle 2087211 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2024
Xbox 9. nesil gamepadimi bu üründen takmıştım: Amazon.com.tr Bluetooth görmüyor. Eki Görüntüle 2087211
lastbjorNN Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Yer Berlin 17 Ocak 2024 #2 Bu ikisini de denediniz mi? Ben de aynı parçaları kullanıyorum, sorun görünmüyor.
Pallaggha Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #3 lastbjorNN dedi: Eki Görüntüle 2087239 Bu ikisini de denediniz mi? Ben de aynı parçaları kullanıyorum, sorun görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Aynı.
lastbjorNN dedi: Eki Görüntüle 2087239 Bu ikisini de denediniz mi? Ben de aynı parçaları kullanıyorum, sorun görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Aynı.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 17 Ocak 2024 #4 Kontrolcü üstündeki tuşa uzun bastınız mı? Eğer ona basmazsanız eşleşme yapmayacaktır.
Pallaggha Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #5 Shahdee dedi: Kontrolcü üstündeki tuşa uzun bastınız mı? Eğer ona basmazsanız eşleşme yapmayacaktır. Eki Görüntüle 2087240 Genişletmek için tıkla... Evet hızlı bir şekilde yanıp sönüyor ama bulmuyor ben hiç driver falan kurmadım onunla alakalı olabilir mi?
Shahdee dedi: Kontrolcü üstündeki tuşa uzun bastınız mı? Eğer ona basmazsanız eşleşme yapmayacaktır. Eki Görüntüle 2087240 Genişletmek için tıkla... Evet hızlı bir şekilde yanıp sönüyor ama bulmuyor ben hiç driver falan kurmadım onunla alakalı olabilir mi?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 17 Ocak 2024 #6 Pallaggha dedi: Evet hızlı bir şekilde yanıp sönüyor ama bulmuyor ben hiç driver falan kurmadım onunla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Kablo ile bağlanıyor mu peki?
Pallaggha dedi: Evet hızlı bir şekilde yanıp sönüyor ama bulmuyor ben hiç driver falan kurmadım onunla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Kablo ile bağlanıyor mu peki?
Pallaggha Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #7 Shahdee dedi: Alakası yok. Kablo ile bağlanıyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Evet denedim bağlanıyor.
Shahdee dedi: Alakası yok. Kablo ile bağlanıyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Evet denedim bağlanıyor.
lastbjorNN Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Yer Berlin 17 Ocak 2024 #8 Pallaggha dedi: Evet hızlı bir şekilde yanıp sönüyor ama bulmuyor ben hiç driver falan kurmadım onunla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Driver ile alakası yok bağlantı kurulamamış, bağlandığında otomatik olarak yanması gerekiyor sürekli.
Pallaggha dedi: Evet hızlı bir şekilde yanıp sönüyor ama bulmuyor ben hiç driver falan kurmadım onunla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Driver ile alakası yok bağlantı kurulamamış, bağlandığında otomatik olarak yanması gerekiyor sürekli.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 17 Ocak 2024 #9 Pallaggha dedi: Evet denedim bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir cihaz bağlayabiliyor musun adaptöre?
Pallaggha dedi: Evet denedim bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir cihaz bağlayabiliyor musun adaptöre?
Pallaggha Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #10 Shahdee dedi: Başka bir cihaz bağlayabiliyor musun adaptöre? Genişletmek için tıkla... Farem de Bluetooth'lu ama onu deneyemiyorum.
Shahdee dedi: Başka bir cihaz bağlayabiliyor musun adaptöre? Genişletmek için tıkla... Farem de Bluetooth'lu ama onu deneyemiyorum.