Xbox 9.nesil kontrolcü için pil tavsiyesi

Fazlası ile dalga geçmek için yazmadım bende dualsense şarjı bitince bu şekilde kullanıyorum hareket özgürlüğüm kısıtlanmıyor hem kolda ağırlaşmaz sizin için.
Nasıl hocam dalga geçmek estağfurullah yanlış anladıysam. Ben sadece o cihaz biraz pahalı TP Link'de iş görür diye düşündüm.

Hocam bu ürünü beğendim muhtemelen satın alacağım kablosuz delay sorunu olur mu PC'de?

Hepsiburada dan kodak 60 lı pil alabilirsin. Uygun fiyata geliyor.
Şöyle mi?
Bu ne kadar götürür beni?

Hocam sevgiler cidden hiç gecikme olmuyor değil mi bende UB-500 aldım da.

Hocam bu ürünü beğendim muhtemelen satın alacağım kablosuz delay sorunu olur mu PC'de?
Bu videoyu bahsettiğim pil + bilgisayarın Bluetooth özelliğiyle ortalama 25ms gecikmesi olan bir monitör olduğunu da göz önünde bulundurarak çektim, videoda gördüğünüz şey neyse yüksek ihtimalle sizde de aynısı olacak.

Hiçbir gecikme olmuyor, içiniz rahat olsun.
Hocam karşılık oldu ben power bank için demiştim tplink adaptör vs orijinal adaptör u başka arkadaş demiş ama tplink mantılı olan fiyat performans açısından.

Aşırı hızlı hocam çok sağ olun mükemmelsiniz
Hocam bu arada sizce doldurulabilir pil alsam mı daha iyi yoksa böyle bir şey daha mı iyi olur çok kafam karıştı.
Kusura bakmayın lütfen sizi de yoruyorsam.

Yani tek kullanımlık pil yerine şarj edilebilen pil uzun vadede daha iyi olur gibi, bilemedim hocam.

Son düzenleme:
Ayda 2 tane kullansanız 3 yıl kadar götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…