Diğer Xbox 9. nesil kontrolcü kampanyalar ile 1.260₺

Açılan diğer konudaki yorumlar yüzünden almaktan vazgeçtim.

Xbox'dan daha iyisi yoktur saçma sapan hall effect o bu şu derken kafanızı karıştırıyorlar al bu gamepadi keyfine bak bir ara Temu'da satılan bir gamepadi Xbox gamepadden iyi yaptılar o ürünü aldım denedim elime alınca o kadar kötü hissettimki iğrenç ötesi resmen kalitesizlik vardı üründe bir Xbox alıyorsun eline o kaliteyi ve konforu hissediyorsun insanların yazdıklarına çok inanma paran varsa Xbox Elite 2 alabilirsin.

itopya kampanyası bitmiş görünüyor, fiyat yükselmiş.

Buna kesinlikle katılıyorum. Ayrıca PC'de oyun uyumluluğu konusunda Xbox'un gamepad'i en uyumlu gamepad, bazı oyunlar diğerlerini desteklemiyor.

İtopya kampanyası bitmiş görünüyor, fiyat yükselmiş.

Buna kesinlikle katılıyorum. Ayrıca PC'de oyun uyumluluğu konusunda Xbox'un Gamepad'i en uyumlu gamepad, bazı oyunlar diğerlerini desteklemiyor.

Alacaktım vallahi şanssızlık. 2. gamepadim olucaktı xbox 9. nesil olarak. Bende aktif kullanıyorum güzel valla.

Buna kesinlikle katılıyorum. Ayrıca PC'de oyun uyumluluğu konusunda Xbox'un gamepad'i en uyumlu gamepad, bazı oyunlar diğerlerini desteklemiyor.
Hepsi Xinput olduğu için hepsi aynı uyumluluğa sahip. Xinput dışı girişli Gamepad'lerde dediğiniz sorun olur. Çoğu Xinput cihazda zaten Windows'ta Xbox kolu olarak gözükürler.

Evet arkadaşlar gamepad inceleyen bütün eli yüzü düzgün YouTube kanalları, inceleme siteleri; Reddit'te r/controller'da sabah akşam gamepadleri inciğine cıncığına kadar test edip tartışan 35k kişi sadece sizin kafanızı karıştırmak için o paraya şunu alsan daha iyi olur diyor.

Yoksa hepsi eline bir 8BitDo, Flydigi, Gamesir aldığında gizli gizli "Iy çok iğrenç!" diye yüzlerini buruşturuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…