Xbox 9. nesil oyun kolu alınır mı?

Tamam daha berbat. Ben 3000 lira verip bluetooth'la oyun oynamak istemiyorum. Sen yapıyorsun ama bu kadar mantıksız bir olayı bastıra bastıra savunma. Evimde iki tane 9. nesil var. Abim Xbox yanında aldı, biri stick drift yüzünden oynatmıyor. Öbürünün titreşimi bozulmuş berbat gürültü yapıyor. Bu kadar kaliteli olsa satış fiyatı 35 euro olmazdı.

Sony oyunlarında PC'de olsa DualSense özellikleri kullanılabiliyor ya o yüzden dikkatimi çekti.
Değmez.

İki kola da sahibim. Hem pilsiz olması hem de tuşlarının mekanik olması Xbox'tan daha iyi yapıyor.
Sırf pilli olduğu için her türkü Xbox kolu derim.

Pil ömrü azaldı/azalmadı, sarji bitti/bitmedi derdi yok. Marketten 6’lı, 12’li falan pil al zaten sana 2 yıl yeter.

Satış fiyatı 60 Euro.

Öyle bir sorun olursa Xbox garantisi var, gönderiyorsun kolu, yenisiyle değişiyorlar. Connectgame'e 1 ay boyunca maillerden yalvarırsın artık

Satış fiyatı 60 Euro.

Öyle bir sorun olursa Xbox garantisi var, gönderiyorsun kolu, yenisiyle değişiyorlar. Connectgame'e 1 ay boyunca maillerden yalvarırsın artık
2 yıl bitti elimde patladı. Connectgame'den bir kere alışveriş deneyimin yok forumda gördüğün kadar konuşuyorsun. Klavye değişimi yaptılar bir kere mouse değişimi.

Sony oyunlarında PC'de olsa DualSense özellikleri kullanılabiliyor ya o yüzden dikkatimi çekti.
Evet güzel oluyor ama çok az oyunda olduğu için T4 Cyclone Pro almak daha mantıklı. Ben DualSense'i sadece Sony özel oyunu çıktığında kullanıyorum. Onun dışındaki oyunları genellikle EasySMX10 ile oynarım.

2 yıl bitti elimde patladı. Connectgame'den bir kere alışveriş deneyimin yok forumda gördüğün kadar konuşuyorsun. Klavye değişimi yaptılar bir kere mouse değişimi.
Bunu mesajlarıma bakarak mı anlayacaksın?

O zaman Nova Lite, 9. Nesil'den iyi mi

Sonuçta hall effect ya?

Alt tarafı kol almak için bu kadar düşünüp kılı kiri yarmaya gerek yok.

PlayStation için mi alacaksın? DualSense alıp geçeceksin. PC için mi alacaksın? Xbox kolu alıp işine bakacaksın. Pişman olma ihtimalin yok. Garanti yol, kafa rahat.

Diğer kollar da elbet kalitelidir, belki daha iyidir bile, bilmiyorum ama fantezilere gerek yok.

3000 lira verip pil takma mevzusu da… Bütün kablosuz kumandalarda pil var, diğerleri nükleer enerjiyle çalışmıyor. Xbox’ın tercihi kullan at pillerden yana olmuş, bence iyi olmuş. Şarj olmasını beklemeden değiştiriyorum. Kişisel olarak da aman pil ömrü azalır mı, dikkatli kullanayım derdim olmuyor. Ben seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…