Xbox 9. nesil oyun kolu alınır mı?

Yurtdışından almayı düşünmüyorum. Beklemesi gümrük garanti vb. sebeplerden yurtdışı düşünmüyorum . Zaten bunu Hepsiburada da bulabildiğim için radarıma aldım. Hepsiburada da sizin attığınız linkten biraz daha pahalıya satılıyor ama satıcı aynı satıcı. Yine de garanti olsun diye Hepsiburadadan alacağım. Yurt Dışı satış fiyatına baktım Flydigi Direwolf 2 89$ dolar fiyatıyla satılıyordu yani Xbox kontrolcüden yaklaşık 15-20$ daha pahalı gerçekten. Hareket sensörü mobil platform desteği falan tabi daha pahalı yapıyor ürünü ama benim için önemli olan oyunların Xbox kontrolcü olarak tanıması ve gamepadın dayanıklı olması. Kendi yazılımı da var sanırım. XINPUT desteği de olduğuna göre galiba bunu alacağım.
Tanır evet. Connectgameden alsanızda pek farketmez bence kendi sitesinden alıp geçin aracıya komisyon ödemenin anlamı var mı bilemedim. Yurtdışından dediğim kol temudan evine 10 günde deliyor gümrüğü sepette ödüyorsun. Hemen hemen aynı özellikleri yarı fiyatına alabilirsin tabi senin seçimin yurtiçi olsun dersen.

Tanır evet. Connectgameden alsanızda pek farketmez bence kendi sitesinden alıp geçin aracıya komisyon ödemenin anlamı var mı bilemedim. Yurtdışından dediğim kol temudan evine 10 günde deliyor gümrüğü sepette ödüyorsun. Hemen hemen aynı özellikleri yarı fiyatına alabilirsin tabi senin seçimin yurtiçi olsun dersen.
Tavsiyeleriniz için ve zaman ayırdığınız için teşekkürler. Yurtiçi almayı düşünüyorum şimdilik. Yukarıda bir arkadaş yeni nesil Xbox gamepad çıkacağını söylemiş ki zaten mevcut 9. nesil sanırım 2020 de çıkmış. Yani eski bir kol aslında. Ayrıca pilli olması çok can sıkıyor. Aslında bir tarafım orjinal Xbox kolu alıp geç hiç macera arama diyor. Çünkü önceki kullanıdığım gamepadın analoglar pert olunca yan markaların ürünlerine biraz mesafeliyim. Ancak Flydigi Direwolf 2 aklıma yattı. Biraz daha araşatırıp alırım muhtemelen.

Tavsiyeleriniz için ve zaman ayırdığınız için teşekkürler. Yurtiçi almayı düşünüyorum şimdilik. Yukarıda bir arkadaş yeni nesil Xbox gamepad çıkacağını söylemiş ki zaten mevcut 9. nesil sanırım 2020 de çıkmış. Yani eski bir kol aslında. Ayrıca pilli olması çok can sıkıyor. Aslında bir tarafım orjinal Xbox kolu alıp geç hiç macera arama diyor. Çünkü önceki kullanıdığım gamepadın analoglar pert olunca yan markaların ürünlerine biraz mesafeliyim. Ancak Flydigi Direwolf 2 aklıma yattı. Biraz daha araşatırıp alırım muhtemelen.
Hocam xbox kolu xbox yoksa alınmaz güven bana. Elimde 3 tane pert 9. nesil var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı