robertonur
Picopat
PC için alınmaz. Çok daha kaliteli Xinput(Xbox girişli.) cihazlar var:Merhaba, iyi sosyaller.
Genel olarak Forza Horizon 5 oynamak için istiyorum, bazen de fifa veya hikaye tabanlı oyunlar. Alınır mı ?
Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black GamePad | ITOPYA
Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAT-00009 ITOPYA'dawww.itopya.com
PC içinde çok iyi diyenler oldu ama.PC için alınmaz. Çok daha kaliteli Xinput(Xbox girişli.) cihazlar var:
GameSir Cyclone 2 Wireless Controller - 1000Hz Polling Rate, TMR Joysticks, Hall/Micro 2-in-1 Triggers for PC/Switch/Switch 2/Android/iOS, PC Gaming Controller with Charging Dock(White) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
GameSir Cyclone 2 Wireless Controller - 1000Hz Polling Rate, TMR Joysticks, Hall/Micro 2-in-1 Triggers for PC/Switch/Switch 2/Android/iOS, PC Gaming Controller with Charging Dock(White) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Merhaba, iyi sosyaller.
Genel olarak Forza Horizon 5 oynamak için istiyorum, bazen de FIFA veya hikaye tabanlı oyunlar. Alınır mı?
Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAT-00009 ITOPYA'dawww.itopya.com
Hocam kol çok iyi aktif olarak kullanıyorum, anakartımda Bluetooth yok. Dongle kullanıyorum belki ondandır bilmiyorum ama Bluetooth arayüzünü açmadan bende bağlanmıyor kol. 8bitDo ürünlerine de bakabilirsin onlar da çok iyi çok rahat.Merhaba, iyi sosyaller.
Genel olarak Forza Horizon 5 oynamak için istiyorum, bazen de fifa veya hikaye tabanlı oyunlar. Alınır mı ?
Hall Effect dahi barındırmadığı için Analog Drift problemi çıkaran bir koldan bahsediyoruz. Pilli olması zaten ayrı mesela. Donanım olarak Cyclone 2 ile kapışamaz.PC içinde çok iyi diyenler oldu ama.
Hall Effect dahi barındırmadığı için Analog Drift problemi çıkaran bir koldan bahsediyoruz. Pilli olması zaten ayrı mesela. Donanım olarak Cyclone 2 ile kapışamaz.
Cyclone 2'nin tuşları mekanik, kendi özel yazılımı, makro tuşları, özel modları filan var.
Attığım incelemeyi kesinlikle okuyun.
Şahsen Gamesir Nova Lite kullanıyorum. 15 saat civarı titreşim açık şekilde ömrü var ve 2 saatte komple şarj oluyor. 1 yıl oldu hala aynı, şahsen pil alıp üstüne durmadan şarj etmekten daha iyi batarya herzaman. 2 saat şarjda oynasam komple dolmuş oluyor zaten.Gamepadlerle çok bilgim yok fakat her üründe pillinin şarjlıya göre avantajlı olduğunu düşünüyorum. 4 şarjlı pil tek 1 bataryadan daha fazla gider mesela Xbox gamepadi için konuşuyorum.