Xbox Game Pass, Steam ve Epic Games oyunlarını oynamak için bir kol arıyorum ilk başta DualSense'e yöneldim fakat Steam dışında bir platformda çalışmıyormuş, Windows ile tam uyumlu her platformda kullanabileceğim bir kol arıyorum. Sizce Xbox kol alınır mı? Daha düşük bütçede başka alternatif var mı?
www.akakce.com
Düşük bütçe alternatifler:
www.akakce.com
www.akakce.com

Xbox Series Siyah Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xbox Series Siyah Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series Siyah Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.437,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Düşük bütçe alternatifler:

Monster Pusat Pro Bluetooth Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Monster Pusat Pro Bluetooth Oyun Kolu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.

MSI Force GC30 Kablosuz PC/Android Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Force GC30 Kablosuz PC/Android Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Force GC30 Kablosuz PC/Android Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!