KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.046 Çözümler 11 3 Haziran 2023 #11 MisafirTerliği34 dedi: PC XBOX uygulamasında oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler, steam'de tetik titreşimlerinin çalışmadığına dair bir yorum okumuştum da sorayım dedim.
MisafirTerliği34 dedi: PC XBOX uygulamasında oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler, steam'de tetik titreşimlerinin çalışmadığına dair bir yorum okumuştum da sorayım dedim.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 3 Haziran 2023 #12 Hayır tetik tuşlarında ki titreşim çalışmıyor çünkü aslında yok! Titreşim efekti sanki tetiklerde bile titreşim varmış gibi hissettiriyor.
Hayır tetik tuşlarında ki titreşim çalışmıyor çünkü aslında yok! Titreşim efekti sanki tetiklerde bile titreşim varmış gibi hissettiriyor.
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.759 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #13 Mirza Kaplan dedi: Hayır tetik tuşlarında ki titreşim çalışmıyor çünkü aslında yok! Titreşim efekti sanki tetiklerde bile titreşim varmış gibi hissettiriyor. Genişletmek için tıkla... Yalnız avuç içi ile bağımsız şekilde titriyor. Hatta avuç içi titremediğinde bile tetikler titreyebiliyor.
Mirza Kaplan dedi: Hayır tetik tuşlarında ki titreşim çalışmıyor çünkü aslında yok! Titreşim efekti sanki tetiklerde bile titreşim varmış gibi hissettiriyor. Genişletmek için tıkla... Yalnız avuç içi ile bağımsız şekilde titriyor. Hatta avuç içi titremediğinde bile tetikler titreyebiliyor.
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.046 Çözümler 11 8 Haziran 2023 #14 Tetik titreşimi Xbox'ın kendi uygulamasından yüklediğim FH4'te çalıştı ama o kadar kötü ki elimde eski bir kontrolcü varmış gibi hissediyorum.
Tetik titreşimi Xbox'ın kendi uygulamasından yüklediğim FH4'te çalıştı ama o kadar kötü ki elimde eski bir kontrolcü varmış gibi hissediyorum.
Yujiro_o Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #15 KenanBulutE dedi: Tamam hocam teşekkür ederim. FH5 Steam'de mi denediniz? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden oynuyorum sorunsuz şekilde çalışıyor.
KenanBulutE dedi: Tamam hocam teşekkür ederim. FH5 Steam'de mi denediniz? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden oynuyorum sorunsuz şekilde çalışıyor.