Xbox 9.nesil vs ATK Battle Axe Pro

Bütçe
3000

itsagalaxy

Decapat
Daha fazla  
Yakın zamanda boş zamanımın fazla olmasıyla birlikte bir kontrolcü arayışına girdim. Aklımda bu iki kol var. Şimdi özelliklerini biliyorum bana gelip de işte yok Hall effect falan var diye savunmayın, o kısımları az çok biliyorum zaten. Benim sizden istediğim öneri hikaye oyunları, yarış oyunları, FIFA vs. oynayacağım, bunun için en iyi kol hangisi bunun cevabını almak.

Xbox'un Microsoft ile uyumlu olması ve driver açısından falan sorun çıkarmaması güzel bir artı, ayrıca tasarımı çok sade ve şık bu da çok hoşuma gidiyor. Ayrıca arkadaşımda denediğim kadar hiç ölü bölge ve drift sorunu yok. Bu sorunlar 3 4 yıl sonra çıkıyormuş diye duydum. O yüzden aklımı cezbetti.

Diğeri ise hem şarjlı, hem standlı olması; driverinin olması ile ve daha iyi bir teknolojiye sahip olmasıyla öne çıkıyor. Burada rahatlık ve eğlence ön planda. Bu arada DualSense'de düşündüm ama sanırım PC'ye sadece kablolu bağlanıyor öyle biliyorum. Yoksa teknolojisi falan çok daha fazla hoşuma gidiyor. Evet arkadaşlar sizlerden bir tavsiye bekliyorum. Şimdiden buraya kadar okuyan herkese teşekkür ediyorum, tavsiyelerinizi mutlaka okuyacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda boş zamanımın fazla olmasıyla birlikte bir kontrolcü arayışına girdim. Aklımda bu iki kol var. Şimdi özelliklerini biliyorum bana gelip de işte yok Hall effect falan var diye savunmayın, o kısımları az çok biliyorum zaten. Benim sizden istediğim öneri hikaye oyunları, yarış oyunları, FIFA vs. oynayacağım, bunun için en iyi kol hangisi bunun cevabını almak.

Xbox'un Microsoft ile uyumlu olması ve driver açısından falan sorun çıkarmaması güzel bir artı, ayrıca tasarımı çok sade ve şık bu da çok hoşuma gidiyor. Ayrıca arkadaşımda denediğim kadar hiç ölü bölge ve drift sorunu yok. Bu sorunlar 3 4 yıl sonra çıkıyormuş diye duydum. O yüzden aklımı cezbetti.

Diğeri ise hem şarjlı, hem standlı olması; driverinin olması ile ve daha iyi bir teknolojiye sahip olmasıyla öne çıkıyor. Burada rahatlık ve eğlence ön planda. Bu arada DualSense'de düşündüm ama sanırım PC'ye sadece kablolu bağlanıyor öyle biliyorum. Yoksa teknolojisi falan çok daha fazla hoşuma gidiyor. Evet arkadaşlar sizlerden bir tavsiye bekliyorum. Şimdiden buraya kadar okuyan herkese teşekkür ediyorum, tavsiyelerinizi mutlaka okuyacağım.
Aslında forumun aksine ben size Xbox kolunu tavsiye ederim açıkçası. Kendim de kullanıyorum, memnunum. Pil mevzusu eksi gibi duruyor ama şarjlı pil alınca problem çözülüyor; pili bittiğinde şarja takıyorum, batarya mevzusunda da kafam rahat oluyor çünkü bozulabilecek bir batarya yok ortada.

FIFA / spor oyunları vs. için analog yerleşimi ve tuş hissi güzel. Drift meselesinde ise evet, 3–4 yıl sonra her analogda çıkabilir. Xbox’ta erken çıkma ihtimali düşük, çıksa bile ani değil, yavaş yavaş hissediyorsun.
Ben drift olduğunda kolaylıkla bakım yapıp düzeltmiştim 4 senedir cayır cayır çalışıyor açıkçası.

Battle Axe Pro tabii ki.

Aslında forumun aksine ben size Xbox kolunu tavsiye ederim açıkçası. Kendim de kullanıyorum, memnunum. Pil mevzusu eksi gibi duruyor ama şarjlı pil alınca problem çözülüyor; pili bittiğinde şarja takıyorum, batarya mevzusunda da kafam rahat oluyor çünkü bozulabilecek bir batarya yok ortada.

FIFA / spor oyunları vs. için analog yerleşimi ve tuş hissi güzel. Drift meselesinde ise evet, 3–4 yıl sonra her analogda çıkabilir. Xbox'ta erken çıkma ihtimali düşük, çıksa bile ani değil, yavaş yavaş hissediyorsun.
Ben drift olduğunda kolaylıkla bakım yapıp düzeltmiştim 4 senedir cayır cayır çalışıyor açıkçası.

Potansiyometre stick kullanıyor, pilli bir gamepad. Bunu savunmayın lütfen.

Potansiyometre stick kullanıyor, pilli bir gamepad. Bunu savunmayın lütfen.
Savunmuyorum hocam, kol hakkında deneyimlerimi aktardım sadece. ATK Batte Axe Pro'yu da kullanıp benim gibi anlatan birisi olursa konu sahibinin kafasındaki soru işaretleri gider diye düşünüyorum.

Ben sadece deneyimim olduğunu bir kolu anlattım, @ca9an bu konularda çok deneyimli bir hocam. O gelirse daha sağlıklı bir karşılaştırma görebilir konu sahibi.

Savunmuyorum hocam, kol hakkında deneyimlerimi aktardım sadece. ATK BAT'te Axe Pro'yu da kullanıp benim gibi anlatan birisi olursa konu sahibinin kafasındaki soru işaretleri gider diye düşünüyorum.

Ben sadece deneyimim olduğunu bir kolu anlattım, @ca9an bu konularda çok deneyimli bir hocam. O gelirse daha sağlıklı bir karşılaştırma görebilir konu sahibi.

Axe Pro değil de en yakın rakibi Super Nova kullanıyorum. 9. Nesil aslında kağıtta güvenli tercih gibi duruyor ama maalesef alakası yok.

Konu sahibi uyumlu çalıştığından bahsetmiş, piyasadaki çoğu kol tak çalıştır zaten.

Teknoloji şans işi olduğundan potansiyometre kullanan ürünler için net bir ömür belirlemek doğru olmaz. 3-4 yıl sonra da yapabilir, 1 ay sonra da.

Benim kolda hala stick drift yok, ama RB ve LB tuşları çalışmıyor örneğin. Çok yakın arkadaşım stick drift yüzünden 2 ayda 1 DualSense alıyor, çocuğa bir şey de diyemiyorum çünkü Playstation kullanıyor.

Eğer konsolunuz varsa alınabilir bence sadece. Bilgisayar için çok daha iyi seçenekler var. Ayrıca bluetooth ile bağlanıyorsunuz hepsinin üstüne, gecikme değerleri ve bağlantı kalitesi ortada.

Sırf logo olduğu için teknolojik olarak geri kalmış bir ürün alınmamalı bence.

Eğer konsolunuz varsa alınabilir bence sadece. Bilgisayar için çok daha iyi seçenekler var. Ayrıca bluetooth ile bağlanıyorsunuz hepsinin üstüne, gecikme değerleri ve bağlantı kalitesi ortada.
Bu kısma kesinlikle katılıyorum. Ben iki tarafta da kullanabildiğim için aldım açıkçası.

@SkuggaKnight @ca9an ve @wfezilla hocam hepinizin yorumlarını tek tek okudum. Hepiniz xboxu çürütüyorsunuz onda hem fikiriz, ama wfezilla battle axe pro öneriyor, çağan hocam ise başka bir şey alınabilir diyor. O zaman xboxu eledik, şu anlık battle axe pro var aklımda. @ca9an hocam siz ne öneriyorsunuz tam olarak 3k civarına?

@itsagalaxy,

Seceneklerin bunlar, attiklarim alinabilir. Bütçe Cyclone 2ye cikar ise tercih et. Battle Axe Pro'nun tasarimini begendiysen alabilirsin.

@SkuggaKnight @ca9an ve @wfezilla hocam hepinizin yorumlarını tek tek okudum. Hepiniz xboxu çürütüyorsunuz onda hem fikiriz, ama wfezilla battle axe pro öneriyor, çağan hocam ise başka bir şey alınabilir diyor. O zaman xboxu eledik, şu anlık battle axe pro var aklımda. @ca9an hocam siz ne öneriyorsunuz tam olarak 3k civarına?

Hocam ikisi de güzel ürün. Ben siyah tercih etmediğim için Super Nova aldım. Axe Pro da güzel ürün. Bütçe çıkarsa @wfezilla hocamın dediği gibi Cyclone 2 en iyi tercih olur.

@wfezilla ve @ca9an hocam yorumlarınızı okudum tekrardan. Öncelikle bütçem 3k civarlarında falan, bende çeşitli indirimler var iyzico olsun kendi kredi kartımın kampanyası olsun çok ufakta olsa indirim yapacak onlar. Yani Cyclone 2 için de Battle Axe Pro için de bütçem yetiyor. Ama aradaki fiyat farkına değecek bir fark var mı aralarında acaba? Basit oyunlar oynayacağım ama tadını çıkartmakta istiyorum tabii, bir de şöyle bi şey var benim ellerim baya büyük. Tasarım olarakta sıkıntı yok iki kol da güzel ama en sevdiğim şey sadelik oluyor genelde. Son kararı ben size bırakma tarafındayım hocam, aradaki fiyat farkına çok değecek şey varsa tercih edebilirim sorun yok. Cevaplarınız ve ilginiz için çok teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı