Xbox 9. nesil vs DualSense

mert1644

Femtopat
Daha fazla  
PC için kol alacağım. Xbox 9. nesil veya DualSense. Genel olarak FC 25 oynayacağım. DualSense taraftarıyım fakat PC'de çalışmıyor diyorlar. Hangisi daha iyi FC 25 için oyun Epic Games'te?

Vallahi yeni Xbox kolu aldım güzel çalışıyor, daha önceden FC 24'te arkadaşın PS kolu ile sorun yaşamıştık ama PS4 mü PS5 için miydi hatırlamıyorum. FC 25 için değiştiğini sanmıyorum pek.

PC için kol alacağım. Xbox 9. nesil veya DualSense. Genel olarak FC 25 oynayacağım. DualSense taraftarıyım fakat PC'de çalışmıyor diyorlar. Hangisi daha iyi FC 25 için oyun Epic Games'te?

Bende almayı düşünüyorum Xbox. 9nesil alacagım ama derseniz ben sadace FIFA oynayacağım DualSense alın tabii ki de.

Hocam 1 yıl önce ben de ikisi arasında kalıp xbox 9. nesil almıştım ve şu ana kadar hiçbir eksiğini görmedim windows ile birebir uyumlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…