Darth Cirius
Hectopat
Hall Effect gibi şeyleri oyun içinde hissedebiliyor musunuz? Bu tamamen, teknik bir detay çünkü. Ben 8. nesil ile lisanssız "güya" iyi bir kontrolcü arasındaki farkı bile anlayabiliyorum hissiyat olarak, ki Hall Effect'i var, ölü bölgesi yok gibi bir şey. Gel gelelim Forza 5'de marketten 50 liraya aldığın kontrolcü ile arasındaki farkı anlayamıyorum, gidip "ölü" 8. nesil kontrolcüm ile gittiğim yolu hissediyorum. Bunlar kişisel düşünceler, ben önermiyorum siz önerebilirsiniz. Ancak eksi tarafından bahsetmelisiniz. İlla orijinal Xbox alsın da demiyorum, lisanslı alsın diyorum.Hissiyat olarak nasıl farkı olmayacak merak ettim açıkcası. Daha kollarında "teknik detay olarak" Hall effect kullanmayan, Anti friction ring bulundurmayan, gecikme süresi yüksek, kutu içinde dongle barındırmayan hatta dongle'ı bırak kablo bile çıkmayan bir kol sadece tetik titreşiminden dolayı- ki bu da her oyunda desteklenmiyor bildiğiniz üzere- hissiyat açısından daha iyi gelmiyor bana malesef. Titreşim hissiyatı ve malzeme kalitesi güzel haklısınız ama oyunda hassas bir kontrol elde edemezken kendi fiyat bandındaki diğer kollar kadar veyahut daha az işlevi yerine getirebilirken sadece dış hissiyatı göz önünde bulundurarak hissiyatı iyi demek BENCE yanlış. Bana sorarsanız asıl hissiyat oyun içerisindeki her neyi kontrol ediyorsanız onun kontrolünün istediğiniz şekilde gerçekleşmesinde yatıyor