Xbox 9.Nesil Wireless Controller alınır mı?

TheBlade0

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayar üzerinden Rocket League, FIFA, NBA, hikayeli ve souls-like oyunlar oynamak için almayı düşünüyorum. Alınır mı?

Easysmx x15 tavsiye ederim kendim de aktif kullanmaktayım çok memnunum.

Easysmx x10 veya aliexpressten alırım derseniz şu kol olabilir

Marka çok kaliteli ama Türkiye'de fazla bilinmiyor

Xboxun ölü bölgesi bu fiyat aralığı için çok. İlla xbox lisanslı olsun derseniz de kablolu olmasını dert etmezseniz Gamesir Kaleid alabilirsiniz

Hocam hem xbox lisanslı olduğu için hem de microsoft garantili olduğu için xbox almayı düşünüyorum. Ölü bölge olayı çok sorun çıkarır mı?

Hocam hem Xbox lisanslı olduğu için hem de Microsoft garantili olduğu için Xbox almayı düşünüyorum. Ölü bölge olayı çok sorun çıkarır mı?

Hocam bu attığım iki Gamepad'de hall effect mevcut, yani drift ölü bölge gibi sorunların olması çok zor.

Hocam testlerde %7 gibi bir oran çıkıyor. Çok sorun çıkartır mı?

Hocam hem xbox lisanslı olduğu için hem de microsoft garantili olduğu için xbox almayı düşünüyorum. Ölü bölge olayı çok sorun çıkarır mı?
Ciddi bi oyun esnasında oyun zevkiniz düşer. Sonradan yazdığım kaleid isimli kol gizala garantisinde, aynı zamanda amazondan alırsanız iade vb de sorun olmaz. Kablosu da uzun. Değerlendirebilirsiniz

Veya 8bitdo ultimate xbox lisanslı versiyonu da olabilir güzel koldur, ultimate c veya 2c olan değil düz ultimate

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…