Hocam basit kullanım için istiyorum birkaç hikayeli oyun, fifa falan oynayacağım fps oyunu konusunda kesinlikle gamepad kullanamıyorum sanırım 9.nesil alacağım. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Hocam basit kullanım için istiyorum birkaç hikayeli oyun, fifa falan oynayacağım fps oyunu konusunda kesinlikle gamepad kullanamıyorum sanırım 9.nesil alacağım. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Xbox 9. nesil, bildiğim kadarıyla triggerlarda belli bir noktaya kadar aktive olmama mevzusu var, aynı şekilde joysticklerde de. Aşırı yüksek değil lakin kendi fiyat bandında hiç deadzone olmayan bir sürü kol varken bilemiyorum
Xbox 9. nesil, bildiğim kadarıyla triggerlarda belli bir noktaya kadar aktive olmama mevzusu var, aynı şekilde joysticklerde de. Aşırı yüksek değil lakin kendi fiyat bandında hiç deadzone olmayan bir sürü kol varken bilemiyorum.
Hocam machenike g5 pro max se deneyimledim çok yakın zamanda, emin olun dokunur dokunmaz algılıyordu her hareketi, kendim gamesir g7 kullanıyorum şu anda ve onda da aynı şekilde. Ve circularity testi sonucu machenikede %0.0 hata geldi ssleri duruyor elimde. Dediğim kol da öyle 3-4k değil 2200dü geçen hafta. Gamesir g7 ise gene aynı fiyat aralığında ve xbox kolu gibi potansiyometre stickler kullanmasına rağmen %0.4 alıyor aynı testten. Aynı zamanda dokunur dokunmaz da algılamaya başlıyor tüm hareketleri. Xbox kolu eski olmasının yanında Özelliklerine göre pahalı da bir kol bunu demeye çalışıyorum. Kötü değil, fiyatına göre kötü
Hocam vallahi Xbox kolunu öneririm. Bende kullanıyorum 1 yılı aşkın süredir. Bir sıkıntı (sorunu tam hatırlamıyorum) çıkmıştı direkt gönderdim yenisiyle değiştirdiler.