Xbox 9.nesil yarışını kaybetti mi?

Ben olacağını pek zannetmiyorum phil spencer gelecek hafta bir açıklama yapacaklarını dair tweet atı bence bir el konsolu haberi olacak ya da GTA 6 ile alakalı bir şey olabilir.
Bence Xbox özel oyunları PS’ye gelecek diyebilir.
Ben böyle düşünüyorum.

Xbox oyunları PS'ye çıkacak tarzı haberler yayıldı son dönemlerde, e satış miktarları da malum. Şu exclusive oyunlara biraz daha ağırlık verseler çok tatlı olacak ama olmuyor işte

Forza'yı denemek isterim ama diğer oyunları oynamam.
Ben Forza bile oynamadım hiç Too Human ve Crackdown isminde iki tane beleş Microsoft oyunları vardı ikisi de çöptü. İkisi de GTA San Andreas'dan kötü grafikli Crackdown 3 çıkmış 2019'da o da nerdeyse aynı. 4K falan ne varsa basmışlar ama çöp gibi.

PlayStation 4 zamanı çıkan exclusivelerin başarısı PlayStation'un inanılmaz derecede popüler olmasına sebep oldu. TLOU oyununun kalitesi dizide devam ettirilmesiyle, PlayStation konsol savaşlarının ötesine geçti zaten. Açıkçası Xbox Series X kullanıcısı olarak Xbox tarafında o kadar firma alımına rağmen bir de üstüne yaptıkları developer direct'de bile heyecanlandıracak bir şey çıkmadı çıkmıyor. Xbox oyun sektörünün Netflix'i olma yolundayken PlayStation zaten HBO kalitesinde devam ediyor kısaca.

Too Human çok fazla kötüydü yav. O zaman için de anormal yüksek bir rakama yapılmıştı.

Xbox series s aldım bende ikinci el. Playstation tarafında olan büyük yapımların xbox'ta olmaması maalesef üzücü. Keşke xbox'a da çıksa playstation'a gelen oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…