Internetde dedigine gore Xbox'in PC Game Pass'inde Xbox kontrolcusu duzgun bir sekilde calisiyormus.

Bende Xbox vardı hikaye oyunlarını koltukta oynama konforu rahat oluyor da online oyunlar gram zevk vermiyor oynaması çok zor oluyor. Güçlü bilgisayarın varsa ve illa konsol deneyimi istiyorsan internette konsolların kollar satılıyor onları al bilgisayara bağla oyna. Ben multiplayer oyunlar sevdiğimden dolayı Xbox'a pek katlanamadım sattım. Bilgisayar adamın dibidir.

Olur ben öyle yapıyorum konsolun özelliği yok pek.

Benim televizyonda Samsung Gaming Hub oldugu icin Xbox Cloud da var yeni hatirladim, ben Game Pass alip televizyon a baglasam bir de gamestopdan Xbox kontrolcusu alsam kasma yasar miyim eğer ki biliyorsaniz Xbox Cloud'un calisma sistemini.

Türkiye dışında mı yaşıyorsun? xCloud Türkiye'de yok. PC bağlantısına ihtiyacın yok xCloud için ama her oyun XCloud'da yok. İnternetin upload hızı yüksek değilse pek akıcı olmuyor. PC upgrade etme durumun yoksa Xbox al yeni nesil çıkana kadar götürür en az. Sonra satar yeni nesile geçersin veya kullanmaya devam edersin ben PC'ye 60k vermemek için Xbox düşünüyorum FPS çok önemli değil yıllardır 60 Hz ekranlar kullandık ve TV'ler hala 60 Hz fazla bir eksiği yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…