Xbox Apex Legends klavye ve mouse ile oynanır mı?

Heksek

Decapat
Xbox One S cihazına sahibim. Klavye mouse bağladım. Apex Legends oynanıyor mu klavye mouse ile?

Ayarlardan klavye mouse yaparsanız oluyor diye biliyorum ayarlara dikkatlice bakın bulursunuz.

Benim bildiğim de oluyor. Yeni update heldi zaten hdr felan

Konsol Game Pass olaylarını pek bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam Online oyunlar klavye, fare ile oynanıyor ama Xbox Live Gold almanız gerekiyor galiba yanlışım varsa düzeltin.

Game Pass Ultimate alsan yeterli. İçinde xbox live gold ve 10.11 itibari ile EA play de olacak

Aynen. 10 Kasım'dan sonra Live Gold ve EA Play'de Ultimate paketine dahil olacak ki bence fiyat artacak. 45 TL gibi bir fiyattan devam etmezler bence.

Ben oynanmıyor diye biliyorum ama. Bilgisi olan varsa bilgilendirsin lütfen. Eve gidince bir daha bakacağım.

Ben oynandığını duymuştum. Live Gold almanız gerekiyor ayrıca ayarlara iyice bakarsanız klavye fare olduğunu görebilirsiniz Fortnite vb. oyunlarda oynanıyor ama Apex Legends oynanıyor mu o kısmı tam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…