XBOX (Beta) Astroneer oyunu kütüphaneme eklenmiş

Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Birkaç ay önce Game Pass (PC) ile (Ininal ile almıştım) Astroneer oynamıştım. Bugün tekrar alırım belki diye Xbox'a girdim ve oyunun hesabımda olduğunu gördüm. Şu an güncelleniyor, güncelleme bitince girmeyi deneyeceğim ancak oyunu satın almadığıma eminim. Nasıl hesabıma gelmiş olabilir?

Game Pass oyunları aylık para ödeyerek kiralayabildiğin bir şey. Sen parasını ödersen o ay boyunca Game Pass'te olan her oyunu para vermeden oynayabilirsin.

Her oyuna girdiğimde gamepassi doğruluyordu bende, büyük ihtimal sende de aynısı olacaktır. Ama bir hata olduysa şansına.

Game Pass oyunları aylık para ödeyerek kiralayabildiğin bir şey. Sen parasını ödersen o ay boyunca Game Pass'te olan her oyunu para vermeden oynayabilirsin.
Şu an hesabımda Game Pass yok. Birkaç ay önce vardı, iptal ettim kullandıktan sonra. Ape Out, Undertale ve Outer Worlds gibi birkaç oyun da solda gözüküyor. Onlara tıkladığım zaman "Game Pass ile Oynayın" yazısı çıkarken Astroneer'da "Bu ürüne sahipsiniz" diyor.

Her oyuna girdiğimde gamepassi doğruluyordu bende, büyük ihtimal sende de aynısı olacaktır. Ama bir hata olduysa şansına.
Bakalım aslı neymiş. Güncelleniyor şu an.
Nasıl oldu hiç bir fikrim yok ancak oyunu oynayabiliyorum. Direkt hesabımda bulunuyor.

Ayrıca oyun sahip olunan oyunlarda gözükmüyormuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…