Xbox Cloud Gaming için Game Pass almak mantıklı mı?

Musa Vehbi Göç

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar benim bilgisayarım eski ve genelde Steam kütüphanemdeki oyunları açmayacak kadar donanımı düşük.
Sormak istediğim şey GeForce NOW Türkiye sunucuları ile Xbox clod Gaming arasındaki farkları bilmiyorum ve aralarındaki farkı öğrenmek istiyorum çünkü artık GeForce NOW'un aylık üyeliğini karşılayamıyorum aldığım harçlıkla bana aralarındaki farkı açıklayabilir misiniz?
İnternet ve bigisiyar bilgilerim.
İnternet sağlayıcım Turkcell ve bulunduğum mahallede alt yapısı var.
Ortalama gecikme 22 ms.
Ortalama upload hızım 5 Mb/s
Ortalama download hızım 34 Mb/s

Bilgisiyarım: HP Pavilion G6 laptop.
İşlemcim: Intel(r) Core(tm) i5-2450M CPU @ 2.50GHz (4 cpus), ~2.5GHz
RAM: 6
Ekran kartım: Intel(r) HD Graphics 3000.

Merhaba, GeForce Now'ı kullanmak için oyunu satın olmuş olman gerekiyor. Ama Xbox'da öyle bir sıkıntın yok. Xbox tarafında ise VPN sıkıntısı var. xCloud resmi olarak Türkiye'de olmadığı için VPN'siz giremiyorsun bu yüzden çok fazla lag ve çözünürlük sıkıntısı oluyor. Tavsiyem 3 aylık falan GeForce Now alman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alman mantıklı olur.

Ucuza satan linkler var.

Game Pass Ultimate ile birlikte xCloud da geliyor fakat denildiği gibi VPN gerekiyor. Ülkemizde olduğu zaman daha iyi olur.

Peki GeForce NOW'ın müdavili olabilecek Türkiye sunucusu olan bir bulut oyun servisi biliyor musunuz, son vakitlerde belirtdiğim gibi aldığın harçlıkla artık GeForce NOW Premium alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki GeForce NOW'ın müdavili olabilecek Türkiye sunucusu olan bir bulut oyun servisi biliyor musunuz, son vakitlerde belirtdiğim gibi aldığın harçlıkla artık GeForce NOW Premium alamıyorum.
Maalesef bilmiyorum ama Can Sungur, Pintipanda tarzı yayıncılardan indirim kodu bulup ucuza getirebilirsin. Şahsen ben öyle yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…