Daha fazla
Arkadaşlar ücretli uygulamalar dışında belli bir çözüm bulamadım. Bu arada merak eden var ise Xbox Cloud Gaming'a VPN indirip bağlanabilirsiniz. Müsait bir zamanda bunun bir rehberini de yapacağım. Ancak belirttiğim gibi Cloud sistemine sadece tarayıcı üzerinden girebiliyoruz ve gamepad olsa bile tarayıcı gamepadi görebilir mi emin değilim. Normalde betaya kayıt olduktan sonra Xbox'ın uygulamasından da girebiliyoruz ki o zaman sadece gamepad sorunu kalmış oluyor ancak bizim kullandığımız Xbox sürümünde betaya kayıt olmuş olsakta Cloud Gaming uygulamada gözükmüyor. Bu sorunu çözebilirsek Cloud Gaming'den haberi olmayan kişiler için de çok faydası dokunur. Halihazırda VPN ile giriş yapıp gamepadi bağlamayı başarabilen var ise yorumlarda belirtirse sevinirim.
Kısaca klavye ve fareyi gamepad olarak gösterecek ücretsiz bir uygulama arıyorum.
Güncelleme; Arkadaşlar ücretli bir çözüm bulmuş bulunmaktayım. Tek seferlik 4 dolarlık bir ücret ödememiz yeterli oluyor. İstek olursa bu gece rehberini paylaşırım. Xbox Ultimate Pass olan herkes cloud gaming kullanabilir.
Kısaca klavye ve fareyi gamepad olarak gösterecek ücretsiz bir uygulama arıyorum.
Güncelleme; Arkadaşlar ücretli bir çözüm bulmuş bulunmaktayım. Tek seferlik 4 dolarlık bir ücret ödememiz yeterli oluyor. İstek olursa bu gece rehberini paylaşırım. Xbox Ultimate Pass olan herkes cloud gaming kullanabilir.
Son düzenleme: