Xbox Cloud Gaming klavye ve mouse ile nasıl kullanılır?

• Konuyu başlatan akt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 5.120
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar ücretli uygulamalar dışında belli bir çözüm bulamadım. Bu arada merak eden var ise Xbox Cloud Gaming'a VPN indirip bağlanabilirsiniz. Müsait bir zamanda bunun bir rehberini de yapacağım. Ancak belirttiğim gibi Cloud sistemine sadece tarayıcı üzerinden girebiliyoruz ve gamepad olsa bile tarayıcı gamepadi görebilir mi emin değilim. Normalde betaya kayıt olduktan sonra Xbox'ın uygulamasından da girebiliyoruz ki o zaman sadece gamepad sorunu kalmış oluyor ancak bizim kullandığımız Xbox sürümünde betaya kayıt olmuş olsakta Cloud Gaming uygulamada gözükmüyor. Bu sorunu çözebilirsek Cloud Gaming'den haberi olmayan kişiler için de çok faydası dokunur. Halihazırda VPN ile giriş yapıp gamepadi bağlamayı başarabilen var ise yorumlarda belirtirse sevinirim.

Kısaca klavye ve fareyi gamepad olarak gösterecek ücretsiz bir uygulama arıyorum.

Güncelleme; Arkadaşlar ücretli bir çözüm bulmuş bulunmaktayım. Tek seferlik 4 dolarlık bir ücret ödememiz yeterli oluyor. İstek olursa bu gece rehberini paylaşırım. Xbox Ultimate Pass olan herkes cloud gaming kullanabilir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ücretli uygulamalar dışında belli bir çözüm bulamadım. Bu arada merak eden var ise Xbox Cloud Gaming'a VPN indirip bağlanabilirsiniz. Müsait bir zamanda bunun bir rehberini de yapacağım. Ancak belirttiğim gibi Cloud sistemine sadece tarayıcı üzerinden girebiliyoruz ve gamepad olsa bile tarayıcı gamepadi görebilir mi emin değilim. Normalde betaya kayıt olduktan sonra Xbox'ın uygulamasından da girebiliyoruz ki o zaman sadece gamepad sorunu kalmış oluyor ancak bizim kullandığımız Xbox sürümünde betaya kayıt olmuş olsakta Cloud Gaming uygulamada gözükmüyor. Bu sorunu çözebilirsek Cloud Gaming'den haberi olmayan kişiler için de çok faydası dokunur. Halihazırda VPN ile giriş yapıp gamepadi bağlamayı başarabilen var ise yorumlarda belirtirse sevinirim.

Kısaca klavye ve fareyi gamepad olarak gösterecek ücretsiz bir uygulama arıyorum.

Çok uğraştım ama imkanısıza yakın en yaklaştığım anda bile çok kötü bir oynanış sunuyordu.

Arkadaşlar ücretli bir çözüm bulmuş bulunmaktayım. Tek seferlik 4 dolarlık bir ücret ödememiz yeterli oluyor. İstek olursa bu gece rehberini paylaşırım. Xbox Ultimate Pass olan herkes cloud gaming kullanabilir.
Ben telefondan denemiştim, denediğimde VPN kullanıp Xbox’ın bir sitesine giriyordum. Sonra onu ana ekranıma uygulamaymışçasına ekliyordum. Açıp kendi hesabımı girdikten sonra Xbox kolunu bağlayınca direk görmüştü ve oynamıştım ama klavye konusu hakkında bilgim yok.

Güncelleme; arkadaşlar ücretli bir çözüm bulmuş bulunmaktayım. Tek seferlik 4 dolarlık bir ücret ödememiz yeterli oluyor. İstek olursa bu gece rehberini paylaşırım. Xbox Ultimate Pass olan herkes Cloud Gaming kullanabilir.

Tek seçeneğin bu 3 günlük deneme var temp mail ile 3 aydır kullanıyorum çok rahat araba oyunları oynanıyor Microsoft Flight Simulator'da oynanıyor ama FPS ve TPS oyunlarına bulaşmayın.

Tek seçeneğin bu 3 günlük deneme var temp mail ile 3 aydır kullanıyorum çok rahat araba oyunları oynanıyor Microsoft Flight Simulator'da oynanıyor ama FPS ve TPS oyunlarına bulaşmayın.
Evet şu an bunu kullanıyorum. Doom eternal denedim dediğiniz gibi fps oyunları sorun oluyor.

Yazdiklarinizdan anladigima göre xcloud u klavyeyle kullanmak istiyorsunuz.
Bildigim bi bu var.
Ve bu arada xcloud a ds4 le baglaniyordum ve hic sıkıntı yasamiyordum baglamakta.

Son düzenleme:
Windscribe VPN kullanarak birkaç aydır Google Chrome üzerinden sorunsuzca XCloud'u kullanmaktayım. Ben gamepad algılama konusunda herhangi bir sorun yaşamadım. Kullandığım model Xbox 9. Nesil wireless gamepad. Sadece yarış oyunlarını oynadığım için klavye fare bağlama ihtiyacı hissetmedim.

Oynarken görüntüde pikselleşme sorununu sıkça yaşıyorum, oynarken VPN kapalı durumda olduğu halde. İnternetim de gayet yeterli aslında, 50 Mbps ethernet ile bağlı şekilde kullanıyorum. Oynarken çok olmasa da görüntüde pikselleşme oluyor ve can sıkıcı olabiliyor. Konuda "halihazırda VPN ile giriş yapıp gamepadi bağlamayı başarabilen var ise yorumlarda belirtirse sevinirim" yazmış olduğunuz için belirtmek istedim.

Windscribe VPN kullanarak birkaç aydır Google Chrome üzerinden sorunsuzca XCloud'u kullanmaktayım. Ben gamepad algılama konusunda herhangi bir sorun yaşamadım. Kullandığım model Xbox 9. nesil Wireless gamepad. Sadece yarış oyunlarını oynadığım için klavye fare bağlama ihtiyacı hissetmedim.

Oynarken görüntüde pikselleşme sorununu sıkça yaşıyorum, oynarken VPN kapalı durumda olduğu halde. İnternetim de gayet yeterli aslında, 50 Mbps Ethernet ile bağlı şekilde kullanıyorum. Oynarken çok olmasa da görüntüde pikselleşme oluyor ve can sıkıcı olabiliyor. Konuda "halihazırda VPN ile giriş yapıp gamepadi bağlamayı başarabilen var ise yorumlarda belirtirse sevinirim" yazmış olduğunuz için belirtmek istedim.

Piksellesme sorunu sonradan çıktı, birkaç ay once bende başladım xCloud kullanmaya. İlk baslarda grafikler iyiydi, piksellesme nadiren oluyordu. Ama sonra bir anda piksellesme çoğaldı. Tarayici degistirdim, cihaz degistirdim. Lan kablo taktim. PC'den denedim. VPN'le bölge degistirm. VPN acik oynadim. Ni umut belki dizelir diye ama duzelmedi. Neden böyle bir şey oldugunu bir türlü anlamadım. Şu an da tek bende olmadigini anladim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı