Xbox Cloud Gaming stabil mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560
Xbox Cloud Gaming kullanan var mı? Delay falan nasıl bilgi verebilir misiniz?

20mbit internet ile deneme şansım oldu. BF1 oynadım ve hiç birsorun görmedim akıcı şekilde oynuyordum.

Tavsiye ederim Almanya vebsitesi ile gir ve vpn ile oyuna girdiğinde vpn`i kapat rahat oynarsın.

Son düzenleme:
En az 15 Mbps internetinizin olması lazım. Ben 25 Mbps ile oynuyorum ve gayet stabil çalışıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

100Mbps internetim var. BF1 falan XCloud'tan oynanabiliyor mu? EA oyunları yani?

Evet oynanıyor. Her oyun Cloud için yoktu ama ona göre hangi oyunun olduğuna bakıp denersin.

20Mbit internet ile deneme şansım oldu. BF1 oynadım ve hiçbirsorun görmedim akıcı şekilde oynuyordum.

Tavsiye ederim Almanya vebsitesi ile gir ve VPN ile oyuna girdiğinde VPN'i kapat rahat oynarsın.

En az 15 Mbps internetinizin olması lazım. Ben 25 Mbps ile oynuyorum ve gayet stabil çalışıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Klavye mouse ile xCloud kullanma yolu biliyor musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı