Xbox Cloud için VPN önerisi

• Konuyu başlatan pidee
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.090

pidee

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD
Bildiğiniz ücretsiz ya da deneme sürümü olan VPN var mı?

Proton kuruyorum bakalım.

Ücretsiz sürümü sadece amerika ve kore için mi var?

Proton kuruyorum bakalım.

Ücretsiz sürümü sadece amerika ve kore için mi var?

Sadece birkaç ülke var evet. Ama data sınırı yok. En azından ben kullandığımda öyleydi. Ama zaten yapmanız gereken xCloud servisine girişte ve oyuna girerken kullanmak oyuna girince kapatirsaniz hiz problemi yaşamamaniz lazım. Tabi sizin internet hızınıza bağlı olarak.

AWS 3 ay ücretsiz, wireguard kurmak 5 dakika.

Arkadaş sadece xCloud'a erişirken kullanacak VPN istiyor sürekli kullanmayacak gerek var mı hazırı varken?

Sadece birkaç ülke var evet. Ama data sınırı yok. En azından ben kullandığımda öyleydi. Ama zaten yapmanız gereken xCloud servisine girişte ve oyuna girerken kullanmak oyuna girince kapatirsaniz hiz problemi yaşamamaniz lazım. Tabii sizin internet hızınıza bağlı olarak.

Arkadaş sadece XCloud'a erişirken kullanacak VPN istiyor sürekli kullanmayacak gerek var mı hazırı varken?

Ben vereyim arkadaşa, hazır VPN kullanmayı ve kullandırtmayı ben pek sevmiyorum.

Ben vereyim arkadaşa, hazır VPN kullanmayı ve kullandırtmayı ben pek sevmiyorum.

Hocam haklı olabilirsiniz ama soruda talep edilen amaç güvenlik değil, bana güvenli bir VPN önerin deseydi amenna. Sadece xCloud'a erişebilmek amaç zaten oyun açılınca VPN'i kapatarak kullansa da sorun olmayacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı