pawnnn Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 1 5 Ağustos 2025 #11 Bilal_T dedi: Game Pass Ultimate aldım ve şu anda oynuyorum bilgisayardan. Genişletmek için tıkla... hocam vpn işini nasıl hallettiniz ve bağlantıda bir sıkıntı yaşıyor musunuz ping falan
Bilal_T dedi: Game Pass Ultimate aldım ve şu anda oynuyorum bilgisayardan. Genişletmek için tıkla... hocam vpn işini nasıl hallettiniz ve bağlantıda bir sıkıntı yaşıyor musunuz ping falan
Bilal_T Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #12 pawnnn dedi: Hocam VPN işini nasıl hallettiniz ve bağlantıda bir sıkıntı yaşıyor musunuz ping falan. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntı yok sadece girerken Google VPN'i olsa bile oluyor siteye girdikten sonra VPN'i kapatıp dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz!
pawnnn dedi: Hocam VPN işini nasıl hallettiniz ve bağlantıda bir sıkıntı yaşıyor musunuz ping falan. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntı yok sadece girerken Google VPN'i olsa bile oluyor siteye girdikten sonra VPN'i kapatıp dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz!
H HanS0 Decapat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #13 Bilal_T dedi: Hiçbir sıkıntı yok sadece girerken Google VPN'i olsa bile oluyor siteye girdikten sonra VPN'i kapatıp dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz! Genişletmek için tıkla... Hocam allah rızası için yardım edin uygulamada ultime aldım passi ama ufc yazıyorum çıkmıyor
Bilal_T dedi: Hiçbir sıkıntı yok sadece girerken Google VPN'i olsa bile oluyor siteye girdikten sonra VPN'i kapatıp dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz! Genişletmek için tıkla... Hocam allah rızası için yardım edin uygulamada ultime aldım passi ama ufc yazıyorum çıkmıyor
Bilal_T Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #14 HanS0 dedi: Hocam Allah rızası için yardım edin uygulamada ultime aldım Pass'i ama UFC yazıyorum çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Google'da VPN açıp xCloud yazıyoruz, ilk çıkan Xbox resmi sitesine girip,(giriş yapmayı kol okutmayı geçiyorum) aşağı inip kategorilerden fighters & brawlers sekmesine giriyoruz, orada UFC 5 ve diğer oyunları göreceksiniz!
HanS0 dedi: Hocam Allah rızası için yardım edin uygulamada ultime aldım Pass'i ama UFC yazıyorum çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Google'da VPN açıp xCloud yazıyoruz, ilk çıkan Xbox resmi sitesine girip,(giriş yapmayı kol okutmayı geçiyorum) aşağı inip kategorilerden fighters & brawlers sekmesine giriyoruz, orada UFC 5 ve diğer oyunları göreceksiniz!