Xbox contoller sol analog bozulması

myrbdcv

Kilopat
Xbox One S gamepadini son 2 aydır 3 sol analogdaki sorun nedeniyle 3. kez tamire gönderdim ancak tamirden 1 hafta önce almama rağmen tekrar aynı sorunu çıkardı. Oyun oynarken analogdan eski verimi alamıyorum. FIFA oynarken istediğim yöne tam olarak gidemiyorum ve oynama hevesim kaçıyor. Daha önce sol analogda sık sık bozulma sorunu yaşayan var mı? Ne yapmam gerek?

Evet hocam. Elimde 3 adet tamirli Xbox One kolu var. Genelde kullanılan parçalar tam orijinal olmadığı için de olabiliyor. Bazı arkadaşlar bu kollara toz kondurmuyor fakat bunlar çok da uzun ömürlü kol değiller. RB-LB arızası da meşhurdur. Şahsen Horipad Pro Xbox One kolu alarak bunlardan kurtuldum.

*Evet hocam. Elimde 3 adet tamirli Xbox One kolu var. Genelde kullanılan parçalar tam orijinal olmadığı için de olabiliyor. Bazı arkadaşlar bu kollara toz kondurmuyor fakat bunlar çok da uzun ömürlü kol değiller. Rb-lb arızası da meşhurdur. Şahsen horipad Pro Xbox One kolu alarak bunlardan kurtuldum.
LB-RB tuşlarını da 2 kez yaptırdım daha önce. Çok pahalı olmasa yeni kol alacağım ancak fiyatlar aşırı.

Yapan usta da önemli. Kullanılan analog motoru da öyle.

Başka sorunu ne olabilir ki?
Başka sorunu yok hocam. Yapılışları böyle. LB-RB butonları ve basan tırnaklar sıkıntı. Analoglar da fazla uzun ömürlü değil. Çok kol kullandım. Xbox 360 kolları bunlardan kat kat daha iyiydi. Ele oturuşu falan güzel fakat uzun ömürlü değiller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı