Xbox Controller 9. nesil Bluetooth adaptörün gecikme süresi nedir?

Lordwingard

Hectopat
Daha fazla  
Xbox 9.nesil kolunu elimdeki Bluetooth adaptörüyle kullanmayı düşünüyorum. Acaba bir gecikme yaşanıyor mu? Gecikme şu açıdan benim için önemli; Mortal Kombat Online oynuyorum. Bendeki adaptör bu.

Ugreen USB Bluetooth adaptör v4.0, siyah Amazon.com.tr

One S kolu kullanıyorum TP-Link 4.0 adaptör ile. Rekabetçi bir oyunda kullanmadım ama gecikme beni hiçbir zaman rahatsız etmedide.

Elbette farklar olacaktır. Bluetooth 5.3 adaptörler var. Onlarada bakabilirsin. Teknoloji geliştikçe daha düşük gecikme ve bağlantı kopmalarını azaltıyor. Kullanıcılar özellikle 5.0'da ses tarafında sorun yaşadıklarını bunu 5.2 ve 5.3 büyük oranda çözdüklerini söylüyorlar. Xbox da 9. nesilde konsol tarafında 5.2 kullanıyor. Bluetooth 4 ise eski bir teknoloji ve gecikme sorunu yaşanabilir.

Bence 5.3 fiyatı iyi duruyor alınabilir veya iki metre kablo iş görür.

Vaktinde 2m kablo ile kullandım ve bence kablo ile kullanmak konforu çok bozuyor. Önermem.

Ben hiç hissetmiyorum kabloyu hocam ya. Şarj edilebilir pil işi çok yoruyor insanı.
Sürekli belli bir pozisyonda oynuyorsanız rahatsız etmez ama benim gibi canınız sıkılınca bacakları masaya uzatmak yada yarışın ortasında yüzünü kaşımak istiyorsan bluetooth şart. Ayrıca elimde 3 çift var kimisi 10 yıllık kimisi 3 yıllık ve ayda 1 bile şarj etmiyorum (çok sık kullanmamamda bağlantılı tabikide)

Kendi donglesi var gecikmesiz istiyorsan onu al. Birde şarj edilebilen pil. Tadından yenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…