Strangerbalance Decapat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #1 Xbox kolu aldım PC için. FIFA oynarken mudahele olduğunda 4-5 saniye şiddetli titriyor. Normalde pozisyon geçince durması lazım değil mi? Böyle olunca titreşimli oynanmıyor maalesef. Titretim süresini azaltmanın bir yolu var mı?
Xbox kolu aldım PC için. FIFA oynarken mudahele olduğunda 4-5 saniye şiddetli titriyor. Normalde pozisyon geçince durması lazım değil mi? Böyle olunca titreşimli oynanmıyor maalesef. Titretim süresini azaltmanın bir yolu var mı?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #2 Bu kolların titreşimi güçlü. Kapatmak mümkün ama azaltma olayını hatırlamıyorum. Bunlarda toplamda 4 adet titreşim motoru var. Artı 0 Eksi
Bu kolların titreşimi güçlü. Kapatmak mümkün ama azaltma olayını hatırlamıyorum. Bunlarda toplamda 4 adet titreşim motoru var.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.859 Makaleler 6 Çözümler 137 12 Mayıs 2023 #3 Oyundan kapatılabiliyor olmalı ama şiddet ayarı benim oynadığım oyunlarda yoktu. Belki o da vardır farklı oyunlarda. Ayarları kurcalamak lazım. Artı 0 Eksi
Oyundan kapatılabiliyor olmalı ama şiddet ayarı benim oynadığım oyunlarda yoktu. Belki o da vardır farklı oyunlarda. Ayarları kurcalamak lazım.