saas5 Femtopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #11 emenike dedi: Sorun güncel arkadaşlar. Güncelle diyorum %0'da kalıyor ve bir süre sonra bağlantı kapanıyor. Genişletmek için tıkla... merhaba hocam sorunu cozdunuz mu? ben de aynı sorunu yasiyorum da
emenike dedi: Sorun güncel arkadaşlar. Güncelle diyorum %0'da kalıyor ve bir süre sonra bağlantı kapanıyor. Genişletmek için tıkla... merhaba hocam sorunu cozdunuz mu? ben de aynı sorunu yasiyorum da
E emenike Megapat Katılım 8 Aralık 2016 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #12 saas5 dedi: merhaba hocam sorunu cozdunuz mu? ben de aynı sorunu yasiyorum da Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam
saas5 dedi: merhaba hocam sorunu cozdunuz mu? ben de aynı sorunu yasiyorum da Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.903 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 14 Ekim 2023 #13 Demek ki uygulamada bir sıkıntı var şu dönem 2-3 kişi birden yaşayıp soruyorsa. Ben 1 hafta önce güncelledim çünkü.
Demek ki uygulamada bir sıkıntı var şu dönem 2-3 kişi birden yaşayıp soruyorsa. Ben 1 hafta önce güncelledim çünkü.
N Nebi5734 Kilopat Katılım 26 Haziran 2017 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #14 bonz dedi: Demek ki uygulamada bir sıkıntı var şu dönem 2-3 kişi birden yaşayıp soruyorsa. Ben 1 hafta önce güncelledim çünkü. Genişletmek için tıkla... Yani konu açılış tarihinden beri aynı uygulama kaynaklı bir şey olduğunu düşünmüyorum.
bonz dedi: Demek ki uygulamada bir sıkıntı var şu dönem 2-3 kişi birden yaşayıp soruyorsa. Ben 1 hafta önce güncelledim çünkü. Genişletmek için tıkla... Yani konu açılış tarihinden beri aynı uygulama kaynaklı bir şey olduğunu düşünmüyorum.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.903 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 14 Ekim 2023 #15 Nebi5734 dedi: Yani konu açılış tarihinden beri aynı uygulama kaynaklı bir şey olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam konu tarihini görmemiştim pardon. Microsoft ile iletişime geçtiniz mi?
Nebi5734 dedi: Yani konu açılış tarihinden beri aynı uygulama kaynaklı bir şey olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam konu tarihini görmemiştim pardon. Microsoft ile iletişime geçtiniz mi?