İçime su serptiniz şuan yanıtınız için teşekkür ederim. Bir sorum olacak size. Tekrar sıfır kutulu gönderdiklerinde öncesinden mail veya telefon ile bilgi veriyorlar mı? yoksa sessiz sedasız kargo ile kapınıza mı geliyor?Hocam ben kontrolcümü göndermiştim microsofta. Bu site biraz geç güncellenmişti ama birkaç gün sonra ellerine ulaşmıştı. 1 hafta sonra da bana direkt sıfır kutulu göndermişlerdi. Endişe etmenizi gerektiren bir durum yok. Birkaç gün daha beklemenizi öneririm
Sessiz sedasız kargo kapıma gelmişti. Siteden güncellemişlerdi ama durumu ürünün yola çıktığına dair. UPS de mesaj atmıştı tabi. Bildiğim kadarıyla kontrolcülerde tamir gibi bir durum yok hocam. Direkt yenisiyle değiştiriyorlar. Benimki o zaman kullanıcı hatasından bozulmuştu ben ücretli tamir vs beklerken bi baktım yenisini yollamışlar sıfır kutuluİçime su serptiniz şuan yanıtınız için teşekkür ederim. Bir sorum olacak size. Tekrar sıfır kutulu gönderdiklerinde öncesinden mail veya telefon ile bilgi veriyorlar mı? yoksa sessiz sedasız kargo ile kapınıza mı geliyor?
Yanıtınız için teşekkür ederim hocam, biraz daha sabırla bekleyeceğim.Sessiz sedasız kargo kapıma gelmişti. Siteden güncellemişlerdi ama durumu ürünün yola çıktığına dair. UPS de mesaj atmıştı tabi. Bildiğim kadarıyla kontrolcülerde tamir gibi bir durum yok hocam. Direkt yenisiyle değiştiriyorlar. Benimki o zaman kullanıcı hatasından bozulmuştu ben ücretli tamir vs beklerken bi baktım yenisini yollamışlar sıfır kutulu
Rica ederim bir sıkıntı olursa yine arayıp bilgi alabilirsiniz umarım microsofttanYanıtınız için teşekkür ederim hocam, biraz daha sabırla bekleyeceğim.
Geçmiş olsun hocam hiç microsoft servisinden beklenmeyecek bir durum. Umarım en kısa sürede çözülürGüncelleme 1: Ürün tekrardan havalı poşete sarılı bir şekilde elime ulaştı. İlk başta tamir edip gönderdiklerini sandım seri numarasından da benim ürünüm olduğunu doğruladım. Birkaç oyuna girip deneme yaptım ve tadaaaa hiç bir şey yapmadan bana tekrardan aynı şekilde göndermişler. 1 aydır bunun için mi bekliyorum ben! her neyse... Kargo poşetinin üzerinde yazılı olan not dikkatimi çekti. Notta tam olarak şu yazıyor: ''Yetkisiz müdahale olduğundan Microsoft bilgisinde iade edilmiştir.'' Gerçekten çıldırmak üzereyim arkadaşlar, hiç bir şekilde ben bunun içini açmadım. Pil koyma kısmındaki etiketi de kaldırmışlar sonra tekrar yapıştırmışlar! Böyle bir şeyi nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum. Tekrardan arayıp durumu anlatıp değişim talep edeceğim. Bu bilgiyi paylaşmak istedim, ilerde benzer bir durum yaşayan olursa rehber niteliğinde olsun. Bir sonraki güncellemeyi paylaşmayı da ihmal etmeyeceğim.
Teşekkürler hocam, güncelleme 2 yi de paylaşmış bulunuyorum.Geçmiş olsun hocam hiç microsoft servisinden beklenmeyecek bir durum. Umarım en kısa sürede çözülür