İlk Xbox One x Controller varken kendi dongle ı ile kullanıyordum. Sonrasında S gelince laptopta da kullanırım bilgisayara da dongle alırım diyerekten S modeline geçtim. Hala onu kullanıyorum. FPS oyunları hariç hemen hemen herşeyi onunla oynuyorum zaten. Bu arada Xbox controller a geçecekseniz ilk modellerinde bluetooth yok bilginiz olsun. One S den sonra geldi o özellik.
@goxhe Nasıl ayırt edildiğine baktım şimdi. Ben alırken beyaz olduğu için direk farkediyordu. Sonradan siyahları da çıktığı için bilmiyordum.
Ortadaki Xbox butonunun etrafı gövde ile aynı malzeme ise bluetooth özelliğine sahip oluyormuş.
Eğer siyah saydam bir plastik parça ile çevrili ise ilk sürümlerden olduğu yazıyor.
Microsoft'un dediğine göre vatan bilgisayardan attığın modelde bluetooth özelliği mevcut.
hocam merhabalar x box one s kolu satın aldım bende bilgisayarıma bağlamak için bluetooth adaptörü almam gerekiyor sizin önerdiğiniz cihazın fiyatı muadillerine göre gayet uygun geldi bu yüzden sormak istedim herhangi bir gecikme kopma çekmeme problemi yaşadınız mı
@Grendayy Hala aynı ürünü kullanıyorum. Kopma olayı bazı oyunlarda olabiliyor. Kontrolcü bağlı oluyor ama oyunda tepki gelmiyor mesela. Onda kontrolcüyü kapatıp açmam gerekebiliyor. Ama FH4, Witcher 3 ve Witcher 2’de kopmuyor mesela. Yazılımdan kaynaklı diye düşünüyorum.