FarukS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 1.866 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #1 Merhabalar, 15 TL bütçe ile Xbox controllerime bağlamak üzere örgü yapılı Micro USB kablo var mıdır?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 28 Haziran 2021 #2 15₺'ye örgü kablo yok. Ya örgü olmayacak yada bütçe arttıracaksınız. Hangisi?
FarukS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 1.866 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #3 erme dedi: 15₺'ye örgü kablo yok. Ya örgü olmayacak yada bütçe arttıracaksınız. Hangisi? Genişletmek için tıkla... Bütçe ne kadar arttırmak lazım. Kablonun uzun olması da lazım.
erme dedi: 15₺'ye örgü kablo yok. Ya örgü olmayacak yada bütçe arttıracaksınız. Hangisi? Genişletmek için tıkla... Bütçe ne kadar arttırmak lazım. Kablonun uzun olması da lazım.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 28 Haziran 2021 #4 FarukS dedi: Bütçe ne kadar arttırmak lazım. Kablonun uzun olması da lazım. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr
FarukS dedi: Bütçe ne kadar arttırmak lazım. Kablonun uzun olması da lazım. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr
FarukS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 1.866 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #5 Bu aşağıda bıraktığım linkteki ürün sizce iyi midir? Bu markayı bilmediğim için soruyorum. Ugreen Örgülü Micro-USB & USB-A Data ve Şarj Kablosu, 2 Metre, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen Örgülü Micro-USB & USB-A Data ve Şarj Kablosu, 2 Metre, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Bu aşağıda bıraktığım linkteki ürün sizce iyi midir? Bu markayı bilmediğim için soruyorum. Ugreen Örgülü Micro-USB & USB-A Data ve Şarj Kablosu, 2 Metre, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen Örgülü Micro-USB & USB-A Data ve Şarj Kablosu, 2 Metre, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 28 Haziran 2021 #6 FarukS dedi: Bu aşağıda bıraktığım linkteki ürün sizce iyi midir? Bu markayı bilmediğim için soruyorum. Ugreen Örgülü Micro-USB & USB-A Data ve Şarj Kablosu, 2 Metre, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen Örgülü Micro-USB & USB-A Data ve Şarj Kablosu, 2 Metre, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... İyidir. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
FarukS dedi: Bu aşağıda bıraktığım linkteki ürün sizce iyi midir? Bu markayı bilmediğim için soruyorum. Ugreen Örgülü Micro-USB & USB-A Data ve Şarj Kablosu, 2 Metre, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen Örgülü Micro-USB & USB-A Data ve Şarj Kablosu, 2 Metre, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... İyidir. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.