Xbox Controller için şarj kiti vs şarj edilebilir pil

Talha2750

Centipat
Daha fazla  
Xbox Controller için şarj kiti mi almak daha mantıklı yoksa şarj edilebilir pil mi, emin olamadım. İki tarafın da kullanıcılarının olumlu-olumsuz yorumları var, aldıktan sonra da pişman olmak istemiyorum. İlk düşüncem şarj kitiydi fakat kullanıcı yorumlarında yaklaşık 5-6 ay sonra şarj etmediği, şarjın çabuk bittiği vs. yazıyor. Şarj edilebilir pil daha mantıklı geldi; içindeki pillerin ömrü bittikten sonra bile yeni pil alıp kullanmaya devam edilebilir. Yine de kararsız kaldım. Güncel olarak kullanan varsa tavsiyelerini bekliyorum.
Xbox Oyun ve Şarj Kiti : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol (şarj kitinin fiyatı 1150 TL)
I-Gen G429 4'lü Pil Şarj Aleti + 4 Adet AA Pro 2950 mAh Şarjlı Kalem Pilli Set : Amazon.com.tr: Elektronik (bir de şöyle şarj edilebilir pil seti buldum 790 TL)
Duracell CEF 14 Pil Şarj Cihazı, 4 saat (1 adet) ve Şarj Edilebilir AA ve AAA Pil (2'şer adet) : Amazon.com.tr: Elektronik (Duracell'in var o da Xbox şarj kiti ile aynı fiyat)

4'lü şarjlı pil alman daha mantıklı olur ben öyle kullanıyorum konsolun pili bitince diğer 2 pile geçiyorum ve biten pilleri şarja takıyorum oyunumda kesinti olmuyor.

Peki pillerin şarjı bitmeye yaklaştığında bir belirti veriyor mu yoksa direk kesince mi anlaşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…