Kefme Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 200 5 Ocak 2021 #1 Xbox 9. nesil kol almayı planlıyorum ve yanına MAh'si yüksek şarjlı piller (4 tane) ve sıkıntı çıkarmayacak orijinal bir şarj aleti arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2021
Xbox 9. nesil kol almayı planlıyorum ve yanına MAh'si yüksek şarjlı piller (4 tane) ve sıkıntı çıkarmayacak orijinal bir şarj aleti arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Beko2853 Picopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 375 5 Ocak 2021 #2 Xbox'ın kendi pilleri var şarj edilebilir içinden kablo da çıkıyor ama senin bütçe ne
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #3 Pile gerek yok. MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu kitin pil slotunu pil yerine tak.
Pile gerek yok. MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu kitin pil slotunu pil yerine tak.
Beko2853 Picopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 375 5 Ocak 2021 #4 Mor Koşucu dedi: Pile gerek yok. MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu kitin pil slotunu pil yerine tak. Genişletmek için tıkla... Bende bunu dedim kendim de kullanıyorum tek kelime ile harika kullanışlı şarjı 3 4 hafta dayanıyor
Mor Koşucu dedi: Pile gerek yok. MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu kitin pil slotunu pil yerine tak. Genişletmek için tıkla... Bende bunu dedim kendim de kullanıyorum tek kelime ile harika kullanışlı şarjı 3 4 hafta dayanıyor
Kefme Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 200 5 Ocak 2021 #5 Mor Koşucu dedi: Pile gerek yok. MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu kitin pil slotunu pil yerine tak. Genişletmek için tıkla... Kaç mAh bu kit ona ulaşamadım ben?
Mor Koşucu dedi: Pile gerek yok. MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu kitin pil slotunu pil yerine tak. Genişletmek için tıkla... Kaç mAh bu kit ona ulaşamadım ben?