Xbox Controller mi DualSense mi?

Hfk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba PlayStation ve Xbox arasında kaldım. Ve sanırsam belirleyici özellik kol olacak. Xbox Controller mi DualSense mi? Önemli olan rahatlık ve aklıma takılan şey Xbox'ta tuşlar çapraz olduğu için rahatsızlık verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer çevren ve bütçe el veriyorsa PC topla konsolda ise bence PlayStation çünkü Xbox oyunlarda geri kaldı ve PS özel oyunları oynamazsın DualSense sana her seyi hissettiriyor o yüzden PlayStation.

Merhaba PlayStation ve Xbox arasında kaldım. Ve sanırsam belirleyici özellik kol olacak. Xbox Controller mi DualSense mi? Önemli olan rahatlık ve aklıma takılan şey Xbox'ta tuşlar çapraz olduğu için rahatsızlık verir mi?

DualSense verdiği his açısından Xbox'tan birkaç gömlek üstün ama Controller daha ergonomik. PS ile uzun süre oyun oynadığımda parmaklarım ağrıyordu, Xbox'ta böyle bir sorun yaşamıyorum. Analoğun çapraz olması bence çok daha rahat kullanım sağlıyor.

Eğer çevren ve bütçe el veriyorsa PC topla konsolda ise bence PlayStation çünkü Xbox oyunlarda geri kaldı ve PS özel oyunları oynamazsın DualSense sana her seyi hissettiriyor o yüzden PlayStation.

PC zaten var fakat her oyunu sorunsuz kasmadan donmadan açamıyor 3060 olmasına rağmen. PS veya Xbox'ta bu dert olmadığı için almak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı