U uesjnn Centipat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #1 FIFA oynarken vesaire titreşim modu açık ve oyun içinden kapatmayı bulamadım genel bir kapatma ayarı vesaire var mıdır acaba?
FIFA oynarken vesaire titreşim modu açık ve oyun içinden kapatmayı bulamadım genel bir kapatma ayarı vesaire var mıdır acaba?
Çözüm C C chaturanga 28 Aralık 2023 uesjnn dedi: FIFA oynarken vesaire titreşim modu açık ve oyun içinden kapatmayı bulamadım genel bir kapatma ayarı vesaire var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Windows'ta Xbox Donatıları uygulamasını kurup kabloyla bağlayın ondan sonra uygulama ayarlarından yapabilmeniz lazım.
uesjnn dedi: FIFA oynarken vesaire titreşim modu açık ve oyun içinden kapatmayı bulamadım genel bir kapatma ayarı vesaire var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Windows'ta Xbox Donatıları uygulamasını kurup kabloyla bağlayın ondan sonra uygulama ayarlarından yapabilmeniz lazım.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.355 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #2 uesjnn dedi: FIFA oynarken vesaire titreşim modu açık ve oyun içinden kapatmayı bulamadım genel bir kapatma ayarı vesaire var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Windows'ta Xbox Donatıları uygulamasını kurup kabloyla bağlayın ondan sonra uygulama ayarlarından yapabilmeniz lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
uesjnn dedi: FIFA oynarken vesaire titreşim modu açık ve oyun içinden kapatmayı bulamadım genel bir kapatma ayarı vesaire var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Windows'ta Xbox Donatıları uygulamasını kurup kabloyla bağlayın ondan sonra uygulama ayarlarından yapabilmeniz lazım.
KS KS U uesjnn Centipat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #3 Oldu, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2023 Artı 0 Eksi