Gökay Ünlü Megapat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #11 emirhannk dedi: 3-4 ayda kusursuz kullandığınızı düşünüyorsanız gönderin. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Göndereceğim bakalım. Microsoft baba yapsın babalığını.
emirhannk dedi: 3-4 ayda kusursuz kullandığınızı düşünüyorsanız gönderin. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Göndereceğim bakalım. Microsoft baba yapsın babalığını.
Asmodinn Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #12 Gökay Ünlü dedi: Kesinlikle. Göndereceğim bakalım. Microsoft baba yapsın babalığını. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben de aynı şekilde pembe rengini almıştım benim de analoglarda kararma oldu. Garantiye yolladınız mı sonuç ne oldu acaba?
Gökay Ünlü dedi: Kesinlikle. Göndereceğim bakalım. Microsoft baba yapsın babalığını. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben de aynı şekilde pembe rengini almıştım benim de analoglarda kararma oldu. Garantiye yolladınız mı sonuç ne oldu acaba?
Gökay Ünlü Megapat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #13 Asmodinn dedi: Merhaba ben de aynı şekilde pembe rengini almıştım benim de analoglarda kararma oldu. Garantiye yolladınız mı sonuç ne oldu acaba? Genişletmek için tıkla... Değişim.
Asmodinn dedi: Merhaba ben de aynı şekilde pembe rengini almıştım benim de analoglarda kararma oldu. Garantiye yolladınız mı sonuç ne oldu acaba? Genişletmek için tıkla... Değişim.
Asmodinn Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #14 Gökay Ünlü dedi: Değişim. Genişletmek için tıkla... Aynı renkle mi değişim yaptılar? Farklı rengini alma şansımız var mı?
Gökay Ünlü dedi: Değişim. Genişletmek için tıkla... Aynı renkle mi değişim yaptılar? Farklı rengini alma şansımız var mı?
Gökay Ünlü Megapat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #15 Asmodinn dedi: Aynı renkle mi değişim yaptılar? Farklı rengini alma şansımız var mı? Genişletmek için tıkla... Pembe renk gönderdiler. Yani aynı renk.
Asmodinn dedi: Aynı renkle mi değişim yaptılar? Farklı rengini alma şansımız var mı? Genişletmek için tıkla... Pembe renk gönderdiler. Yani aynı renk.