Xbox Controller tamiri yapılmıyor

neo_hitaf

Picopat
Daha fazla  
9. nesil Xbox Controllerımı düşürdüm ve sağ analogu kırıldı, bu sebeple Microsoft'a bir tamir talebi oluşturdum ve sonrasında beni geri ara talebinde bulundum. Arayan temsilci Xbox Controller'da tamir yapmak yerine değişim yapıyor dedi ve bilgisayar tamircisi bulup orada tamir yaptırmamı söyledi. Bu nasıl bir saçmalıktır.

O zaman gönder değişim yapsınlar.

Size değişim yapalım dediler mi yoksa kullanıcı hatası vs deyip geçiştirdiler mi?

Maalesef durum böyle hocam. Microsoft tamir değil, değişim yapıyor. Kırık olduğu için de garanti kapsamında olmuyor. Galiba durum bu.

O zaman gönder değişim yapsınlar.

Hocam ürünün kırıldığı çok belli. Değişim yapmazlar yüksek ihtimalle kullanıcı hatası deyip geçiştircekler. Şansımı denesem mi? Yoksa internette 15 20 TL'ye satılan analoglardan alıp kendim mi uğraşsam bilemedim ama satılan analoglar Xbox One kollarıyla uyumlu diye bir ibare var bir sorun olur mu?

Maalesef durum böyle hocam. Microsoft tamir değil, değişim yapıyor. Kırık olduğu için de garanti kapsamında olmuyor. Galiba durum bu.

Gerçekten çok can sıkıcı hocam. Koskoca Microsoft, nasıl tamir yapmaz ve sadece değişim yapar anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…