Xbox Controller vs monitör

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar, ramazan bayramında para topladım. Huawei Matebook D15 bilgisayarım var. Sizce monitör alıp rahat ekranda oynamak mı yoksa Xbox kolu alıp bilgisayara bağlayıp oyun mu oynasam daha mı iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli hikaye oyunu oynayan biriysen controller ama rekabetçi oynuyorsan monitör daha iyi olur.

Arkadaşlar, ramazan bayramında para topladım. Huawei Matebook D15 bilgisayarım var. Sizce monitör alıp rahat ekranda oynamak mı yoksa Xbox kolu alıp bilgisayara bağlayıp oyun mu oynasam daha mı iyi olur?

İhtiyaçlarına göre değişir.

İhtiyaçlarına göre değişir.
Hocam oyun çok oynayamıyorum. Geforce now satın alıp oynayacağım. Yazın da yabancı dil vb. şeyler öğrencem, yazılım da yapacam onun da öyle bir sıkıntı var.

Hocam oyun çok oynayamıyorum. GeForce NOW satın alıp oynayacağım. Yazın da yabancı dil vb. şeyler öğrencem, yazılım da yapacağım onun da öyle bir sıkıntı var.

Oyun çok oynamıyor iseniz gamepadin bir aciliyeti yok bence hocam. Yerinizde olsam önce monitör alırdım.

Belirttiğiniz ihtiyaçlar doğrultusunda monitör almanız daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…