Xbox Controller'ın titreşimi var mı?

denister

Picopat
Daha fazla  
Ben yıllardır yalnızca DualShock kullandım, Xbox controllera geçmeyi düşünüyorum. Birkaç sorum var yanıtlarsanız sevinirim.

DualShock'tan daha iyi midir, neden iyi/kötü? Titreşimi var mı?
Titreşimi yalnızca belirli modellerde mi var, yoksa hepsinde mi?
Siz hangi modelini önerirsiniz? Titreşimli ve kablosuz olmasını tercih ederim.

Edit: Kolu Pc'de kullanacağım

Son düzenleme:
Xbox kollar titreşimli ve titreşimi güzel. Elbette orijinal olanlar güzel.

Xbox kollarının tümünde titreşim var.

PC'de kullanacaksanız XBOX kolu çok daha mantıklı bir tercih çünkü; XBOX kolları bilgisayar için tamamen uyumlu iken, DualShock kollarda uyum sorunuyla karşılaşılabiliyor.

Fiyat bakımından da XBOX kolları nispeten daha avantajlı.

Alternatif olarak, F710 belirgin şekilde daha ucuz. XInput olarak da kullanılabiliyor. Windows Xbox kolundan pek de ayırt etmiyor diyebiliriz başka bir deyişle. (yani oyunlarla sorunsuz uyum sağlıyor) Titreşimi de oldukça güzel. 2.4 GHz kablosuz yerine Bluetooth kullanıyor Xbox kolları. Yani tepkisellikten birazcık feragat ediliyor. Xbox kollarını 2.4 kullanabilmek için flaş bellek gibi bir dongle gerekli. (ayrı satılıyor)
F710 kendi USB alıcısı ile geliyor. Tak-unut boyuttaki bir cihaz bu.

Son düzenleme:
Xbox kollarının tümünde titreşim var.

PC'de kullanacaksanız Xbox kolu çok daha mantıklı bir tercih çünkü; Xbox kolları bilgisayar için tamamen uyumlu iken, DualShock kollarda uyum sorunuyla karşılaşılabiliyor.

Fiyat bakımından da Xbox kolları nispeten daha avantajlı.

Evet, bu nedenden dolayı böyle bir karar aldım. DualShock her ne kadar sevsem de PC'de ara sıra sorun çıkarabiliyor. Cevap için teşekkürler.

Alternatif olarak, F710 belirgin şekilde daha ucuz. Xinput olarak da kullanılabiliyor. Windows Xbox kolundan pek de ayırt etmiyor diyebiliriz başka bir deyişle. (yani oyunlarla sorunsuz uyum sağlıyor) Titreşimi de oldukça güzel. 2.4 GHz kablosuz yerine Bluetooth kullanıyor Xbox kolları. Yani tepkisellikten birazcık feragat ediliyor. 2.4 kullanabilmek için flash bellek gibi bir dongle gerekli. (ayrı satılıyor)

Benim biraz görsel takıntım var. Ucuz olmasını tercih ederdim ama görseli içime sinmedi pek. Tabii ki işlevselliği önemli ama takıntım nedeniyle paraya biraz kıyacağım sanırım.

Evet, bu nedenden dolayı böyle bir karar aldım. DualShock her ne kadar sevsem de PC'de ara sıra sorun çıkarabiliyor. Cevap için teşekkürler.

Benim biraz görsel takıntım var. Ucuz olmasını tercih ederdim ama görseli içime sinmedi pek. Tabii ki işlevselliği önemli ama takıntım nedeniyle paraya biraz kıyacağım sanırım.

Bluetooth ile DualSense'in de resmi desteği geldi Steam kanadından. Görsellik açısından rakipsiz bence. Xbox One gamepadi ile oynuyorum ben fakat DualSense'in ağırlığını özlemedim değil.

Bluetooth ile DualSense'in de resmi desteği geldi Steam kanadından. Görsellik açısından rakipsiz bence. Xbox One gamepadi ile oynuyorum ben fakat DualSense'in ağırlığını özlemedim değil.
Ben düz beyaz versiyonunu düşünüyordum, kollarda beyaz renk çok iyi görünüyor. Xbox One S ve PS5 DualSense kolları görsellik açısından muazzam bence. Ve asıl sorun şu ki, çoğu oyun Xbox kolları için destek getirmiş. A tuşuna bas diyor mesela, DualShock'ta A tuşu X. Oynarken kafam çok karışıyor. Bir çözümü var da ben mi beceremedim, bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı