P Priwchu Centipat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 54 11 Nisan 2022 #1 Herkese iyi Sosyal'ler arkadaşlar. Konsolu daha sıfır aldım. Konsolu dikey koyduğum zaman fandan sallantı gibi ses geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tıpatıp ayni durum. Yani konsolum bozuk mu? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2022
Herkese iyi Sosyal'ler arkadaşlar. Konsolu daha sıfır aldım. Konsolu dikey koyduğum zaman fandan sallantı gibi ses geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tıpatıp ayni durum. Yani konsolum bozuk mu?
yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 11 Nisan 2022 #2 Priwchu dedi: Herkese iyi Sosyal'ler arkadaşlar. Konsolu daha sıfır aldım. Konsolu dikey koyduğum zaman fandan sallantı gibi ses geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tıpatıp ayni durum. Yani konsolum bozuk mu? Genişletmek için tıkla... Ben olsam direk iade ya da değişim yapardım.
Priwchu dedi: Herkese iyi Sosyal'ler arkadaşlar. Konsolu daha sıfır aldım. Konsolu dikey koyduğum zaman fandan sallantı gibi ses geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tıpatıp ayni durum. Yani konsolum bozuk mu? Genişletmek için tıkla... Ben olsam direk iade ya da değişim yapardım.
P Priwchu Centipat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 54 12 Nisan 2022 #3 yusufcan1636 dedi: Ben olsam direk iade ya da değişim yapardım. Genişletmek için tıkla... Hocam çok uğraştırıyor. Diger kullanıcılardada bu durum var mı?
yusufcan1636 dedi: Ben olsam direk iade ya da değişim yapardım. Genişletmek için tıkla... Hocam çok uğraştırıyor. Diger kullanıcılardada bu durum var mı?
Mert258 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 5 13 Nisan 2022 #4 Series X'te aynı sorunu fana tornavida ile bastırarak çözmüştüm.
P Priwchu Centipat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 54 13 Nisan 2022 #5 Mert258 dedi: Series X'te aynı sorunu fana tornavida ile bastırarak çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Hocam performansda en ufak sorun yok.hafif bir fan sallantı sesi ve gine çok hafif bir coil whine var.sizce değişimle falan ugraşayımmı?
Mert258 dedi: Series X'te aynı sorunu fana tornavida ile bastırarak çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Hocam performansda en ufak sorun yok.hafif bir fan sallantı sesi ve gine çok hafif bir coil whine var.sizce değişimle falan ugraşayımmı?
4 479595 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 13 Nisan 2022 #6 Priwchu dedi: Hocam performansda en ufak sorun yok.hafif bir fan sallantı sesi ve gine çok hafif bir coil whine var.sizce değişimle falan ugraşayımmı? Genişletmek için tıkla... Varsa laptopunu da çalışırken yan çevir yani fanı dikle fan yine pırr tırr ediyor sallantı sesi çıkarıyor.
Priwchu dedi: Hocam performansda en ufak sorun yok.hafif bir fan sallantı sesi ve gine çok hafif bir coil whine var.sizce değişimle falan ugraşayımmı? Genişletmek için tıkla... Varsa laptopunu da çalışırken yan çevir yani fanı dikle fan yine pırr tırr ediyor sallantı sesi çıkarıyor.
P Priwchu Centipat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 54 13 Nisan 2022 #7 Mert258 dedi: Series X'te aynı sorunu fana tornavida ile bastırarak çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam xbox series s imin sesi bu.sizce herhangi bir anormallik varmı?
Mert258 dedi: Series X'te aynı sorunu fana tornavida ile bastırarak çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam xbox series s imin sesi bu.sizce herhangi bir anormallik varmı?
Mert258 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 5 13 Nisan 2022 #8 Priwchu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam Xbox Series S'imin sesi bu. Sizce herhangi bir anormallik var mı? Genişletmek için tıkla... Pek fazla tıkırtı sesi yok bu videoda, ses şiddeti çok yüksekse gönderin videodan pek anlaşılmıyor ama Series S sessiz çalışıyor diye biliyorum.
Priwchu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam Xbox Series S'imin sesi bu. Sizce herhangi bir anormallik var mı? Genişletmek için tıkla... Pek fazla tıkırtı sesi yok bu videoda, ses şiddeti çok yüksekse gönderin videodan pek anlaşılmıyor ama Series S sessiz çalışıyor diye biliyorum.