Xbox DVR CS:GO Kaydında Siyah Ekran

Kaltroh

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı alalı 4 ay oldu. İlk 2 ay içerisinde her türlü olayı veya anı Xbox DVR sayesinde kaydediyordum. Genellikle de CS:GO oynarken. Fakat 1 aydır olan bir sorun var. DVR kayıt yapıyor. Sonra Xbox yakalamalar bölümüne girdiğimde videoya bakıyorum ve videoda sadece ses oluyor. Ekran karanlık oluyor. Bu olay sadece CS:GO kayıtlarında oluyor. Sebebi nedir? Yardımcı Olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu kayıtları oyunu Alt + Tab yaptıktan sonra mı alıyorsunuz? Hiçbir kayıt 30 saniyeyi geçmiyor, daha uzun kayıtlarda da bu durum var mı?
Alt + Tab yapmadan kayıt aldım ve görüntü geldi. Peki Alt + Tab yaptıktan sonra tekrar kayıt edilebilir mi ?

OEM Windows Home 10 64 Bit sahibiyim. Şu anki sürümüm 1803. Güncellemeleri denetlememe rağmen 1809 güncellemesini bulamıyor.

xbox dvr ve oyun modu cs:go da performans düşüşüne sebep oluyor. Eski yamalarda cs:go xbox oyun modu ve dvr ı kapatmak için uyarı verirdi. Sana tavsiyem eğer nvidia ekran kartın var ve destekliyorsa shadowplay kullanman. Öbür türlü codec sıkıntısı gibi duruyor. K lite codec pack yüklü mü ?

Oyunda FPS açısından bir sıkıntı çekmiyorum. 100 FPS den aşağıya düşmüyor. Tavsiyen için teşekkürler. Deneyeceğim. K lite codec pack yüklü değil ama daha önce duydum.
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama ben sorunu tekrar alır oldum. Fakat bu sefer Alt + Tab yapmadan kayıt aldığımda da siyah oluyor
Bu kayıtları oyunu Alt + Tab yaptıktan sonra mı alıyorsunuz? Hiçbir kayıt 30 saniyeyi geçmiyor, daha uzun kayıtlarda da bu durum var mı?
Tekrar yaşamaya başladım sorunu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…