Xbox Elite 2 vs ROG Raikiri Pro

Mert066

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, elimde 9. nesil Xbox kontrolcü var. Xbox Elite 2 kontrolcüye geçmek istiyordum ki ROG Raikiri Pro’yu gördüm. Acaba hangisini tercih etmeliyim? Ya da geçmeli miyim? Aradaki farka değer mi?

Sizden ricam “X markası daha iyi” gibi önerilerde bulunmayın; ben sadece bu 2 marka arasındayım. Teşekkürler.

Xbox elite series 2, 3-4 ay içesisinde drift yapan verdiğiniz paranın yarısını hak etmeyen sadece markasına para verdiğiniz alınmasını gram mantıklı bulmadığım bir kol. Asus rog raikiri pro ise daha mantıklı fakat yine de özellikle PC tarafında önermeyeceğim kollardan bir tanesi. İllaki ikisinden birini alacaksanız rog raikiri pro almanızı öneririm. Oynayacağınız platformun Xbox veya PC olduğunu belirtmeniz halinde stick drift yapmayacak ve ikisinden de çok daha hassas kollarda önerebilirim ama size kalmış bir durum. İkisi de kullandıkları stick modülünden dolayı drifte yatkın kollar.

Daha çok PC üzerinde kullanacağım. İleride Xbox Series X almayı planlıyorum orada da kullanacağım.

Eğer xbox için kablosuz olması zorunlu değilse gamesir g7 pro önerebilirim. Yazılımı ayrıntılı ve ikisinden de daha iyi sticklere sahip. Tek eksisi stick tension ayarlama mekanizması. Eğer biraz daha beklerim xbox için de kablosuz olsun derseniz 1 buçuk aya kadar tahminimce g7 pro wuchang versiyonu Türkiye'ye gelir. Bu versiyonda xboxa kablosuz da bağlanıyor. Düz sürümü sadece kablolu. Zenless zone zero versiyonu çıktı yakın dönemde o versiyonu yanında taşıma kabı ve değişen sticklerle beraber geliyor ama o ne zaman gelir bilmem, o da kablosuz bağlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…