Çözüldü Xbox Elite series 2 ülke farkı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İsa Mavzer

Decapat
Daha fazla  
Xbox Elite series 2 kontrolcüsünü almayı planlıyorum. Yerel Xbox sitesi ile Avrupa sitesinde bir fark gözüme çarptı.

1754384236796.png

Avrupa sitesinde böyle bir alan varken yerel sitede yok. Sol taraftaki olanı almak istiyorum ülkemizde bulunmuyor mu o set?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Xbox Elite series 2 kontrolcüsünü almayı planlıyorum. Yerel Xbox sitesi ile Avrupa sitesinde bir fark gözüme çarptı.

Eki Görüntüle 2549645

Avrupa sitesinde böyle bir alan varken yerel sitede yok. Sol taraftaki olanı almak istiyorum ülkemizde bulunmuyor mu o set?

Bunu alırsanız hepsi geliyor hocam, siyah versiyonu o setteki hepsini kapsıyor.

Bu arada mümkünse yurt dışından almanızı öneririm. Ülkemizde 6000 TL üstü satılan sağdaki
versiyonu ben Almanya’dan 3700 TL’ye aldım.

IMG_1675.jpeg

Eki Görüntüle 2549645

Bu arada mümkünse yurt dışından almanızı öneririm. Ülkemizde 6000 TL üstü satılan sağdaki
versiyonu ben Almanya’dan 3700 TL’ye aldım.

IMG_1675.jpeg

Çözüm

Bu arada mümkünse yurt dışından almanızı öneririm. Ülkemizde 6000 TL üstü satılan sağdaki.
Versiyonu ben Almanya'dan 3700 TL'ye aldım.

Eki Görüntüle 2549656

Sadece siyah seçeneğinde mi bütün parçalar bulunuyor.

Avrupa'daki her ülkede fiyatlar aynı mı yoksa değişkenlik gösteriyor mu bilgin var mı?
Onun hakkında bilgim yok ama muhtemelen çok değişmiyordur. Almanya'dan 3700'e aldım ben dediğim gibi, siyahı ise herhalde 5000'e yakındır ama yine Türkiye fiyatına göre daha ucuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı