HaSaNm4ShaDOw Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #1 Ben Forza Horizon 5'e Game Pass'den sahibim ve ralli DLC'sini almak istiyorum fakat DLC Xbox'da 270 Steam'de 120 TL. Oyun Xbox'da olmasına rağmen DLC'yi Steam'den alm yolu var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2023
Ben Forza Horizon 5'e Game Pass'den sahibim ve ralli DLC'sini almak istiyorum fakat DLC Xbox'da 270 Steam'de 120 TL. Oyun Xbox'da olmasına rağmen DLC'yi Steam'den alm yolu var mıdır?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 13 Nisan 2023 #2 HaSaNm4ShaDOw dedi: DLC'yi Steam'den alma yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Steam'de ana oyuna sahip olmadan DLC almanıza izin vermiyor.
HaSaNm4ShaDOw dedi: DLC'yi Steam'den alma yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Steam'de ana oyuna sahip olmadan DLC almanıza izin vermiyor.
HaSaNm4ShaDOw Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #3 reptile dedi: Steam'de ana oyuna sahip olmadan DLC almanıza izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... İndirime girer mi peki dlc
reptile dedi: Steam'de ana oyuna sahip olmadan DLC almanıza izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... İndirime girer mi peki dlc
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 13 Nisan 2023 #4 HaSaNm4ShaDOw dedi: İndirime girer mi peki DLC? Genişletmek için tıkla... Kesin bir şey söyleyemem maalesef. Xbox'ın indirim dönemlerini bilmiyorum pek.
HaSaNm4ShaDOw dedi: İndirime girer mi peki DLC? Genişletmek için tıkla... Kesin bir şey söyleyemem maalesef. Xbox'ın indirim dönemlerini bilmiyorum pek.