Xbox Game "0x803F8001" hatası

FurkaN80

Decapat
Yer
İstanbul
Bugün Xbox Game bar hata verdi hata şu "Xbox Game bar şu anda hesabınızda kullanılamıyor. İhtiyacınız olursa kullanmanız için hata kodu: 0x803F8001" uygulamayı.
Sildim fakat geri yüklemeye çalışınca bu resimdeki hatayı verdi.

1604684627135.png

2 gündür bende yaşıyorum bu sorunu ne yaptıysam olmadı arkadaşın da dediği gibi genel bir sorun olmalı güncelleme ile düzelteceklerdir.

Ben de aynı hatayı aldım bugün. Hatayı Windows 20H2 sürümüne geçtikten sonra almaya başladım. Netteki videolarda yapılanları denedim fakat sonuç alamadım.

bende aynı hatayı yasıyorum yuklenmıyorda anlamadım genel bi hata galiba
bende aynı hatayı yasıyorum yuklenmıyorda anlamadım genel bi hata galiba

Xbox oyunları oynamıyorsanız ve bu hatayı alıyorsanız, ayarlarda Oyun çubuğu kısmına gelip kapalı konuma getirebilirsiniz. Bende de aynı sorun vardı bu şekilde çözdüm.

Herkese merhaba. Maalesef bu sorun kullanıcılar ile ilgili değildir. Bu sorun 11/6/2020, 7:58:03 tarihinde Windows'un yeni güncellemesi ile meydana gelen Microsoft kaynaklı bir sorundur. Microsoft bu sorunu fixlemek için uğraşmaktadır. Lütfen fixlemek için kendinizi hırpalamayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı