vexaqae Centipat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #1 Tuşuna basıyorum açılmıyor ayarlarda'da oyun klipleri için Game barı kullan yazısı yok.
berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 14 Eylül 2021 #2 PC'nde Game bar diye arattığında bir şey yoksa sıfırdan yükle.
2 287885 Kilopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.558 Çözümler 7 14 Eylül 2021 #3 vexaqae dedi: Tuşuna basıyorum açılmıyor Ayarlarda'da oyun klipleri için Game barı kullan yazısı yok. Genişletmek için tıkla... İlk önce Microsoft Store'dan Game Bar'ı yüklediğinizden emin olun. Eğer yüklü ise arama kısmına "Xbox Game Bar" yazarak direk uygulamayı açın, o zaman aktif olur. Kısayolları da "ayarlar/oyun/xboxgamebar" kısmından bakabilirsiniz.
vexaqae dedi: Tuşuna basıyorum açılmıyor Ayarlarda'da oyun klipleri için Game barı kullan yazısı yok. Genişletmek için tıkla... İlk önce Microsoft Store'dan Game Bar'ı yüklediğinizden emin olun. Eğer yüklü ise arama kısmına "Xbox Game Bar" yazarak direk uygulamayı açın, o zaman aktif olur. Kısayolları da "ayarlar/oyun/xboxgamebar" kısmından bakabilirsiniz.