Manco Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 825 Çözümler 4 15 Ekim 2024 #1 Xbox Game Bar'ı eskiden CMD ile devre dışı bırakmıştım. Ms-gamingoverlay hatası verdiği için tekrar açmak istiyorum. Microsoft storede vs. gözükmüyor. Nasıl tekrar aktifleştirebilirim?
Xbox Game Bar'ı eskiden CMD ile devre dışı bırakmıştım. Ms-gamingoverlay hatası verdiği için tekrar açmak istiyorum. Microsoft storede vs. gözükmüyor. Nasıl tekrar aktifleştirebilirim?
ShenkaMan Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 649 Çözümler 12 15 Ekim 2024 #2 PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutu girmeniz yeterli olacaktır: Get-AppxPackage -AllUsers Microsoft.XboxGamingOverlay | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutu girmeniz yeterli olacaktır: Get-AppxPackage -AllUsers Microsoft.XboxGamingOverlay | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}