Çözüldü Xbox Game Bar çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mertyila

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Xbox performans düşürüyor diye kod ile kapatmıştım. Fakat performans düşürmediğini gördükten sonra geri açmaya karar verdim. Ama ayarlardan açtığım zaman çıkınca tekrardan otomatik olarak kapanıyor. Bunun çözümünü bilen var mı? Onca konu baktım fakat çözemedim.

Çözüm
Çözümü buldum Çalışmayan Game bar nasıl onarılır bu adresteki dosyayı indirdim ve artık sorunsuz çalışıyor iyi günler.

(group policy editor) kullanarak etkinleştirme
  • Windows + r tuşlarına basarak çalıştır'ı açın, ardından gpedit.msc yazarak Enter'a basın.
  • Bilgisayar yapılandırması > yönetim şablonları > Windows bileşenleri > Xbox Game Bar yolunu izleyin.
  • "Xbox Game Bar'ı etkinleştir" seçeneğine çift tıklayın ve "etkin" olarak ayarlayın. Uygula ve Tamam'a basın.
  • Bilgisayarı yeniden başlatarak Xbox Game Bar'ın etkin olup olmadığını kontrol edin.
İşe yaramazsa lütfen geri dönüş sağlayın. Teşekkürler.
(Group Policy Editor) Kullanarak Etkinleştirme
  • Windows + R tuşlarına basarak Çalıştır’ı açın, ardından gpedit.msc yazarak Enter'a basın.
  • Bilgisayar Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Windows Bileşenleri > Xbox Game Bar yolunu izleyin.
  • "Xbox Game Bar'ı Etkinleştir" seçeneğine çift tıklayın ve "Etkin" olarak ayarlayın. Uygula ve Tamam’a basın.
  • Bilgisayarı yeniden başlatarak Xbox Game Bar’ın etkin olup olmadığını kontrol edin.

Çözümü buldum Çalışmayan Game bar nasıl onarılır bu adresteki dosyayı indirdim ve artık sorunsuz çalışıyor iyi günler.

• Windows + r tuşlarına basarak çalıştır'ı açın, ardından gpedit.msc yazarak Enter'a basın.
  • Bilgisayar yapılandırması > yönetim şablonları > Windows bileşenleri > Xbox Game Bar yolunu izleyin.
  • "Xbox Game Bar'ı etkinleştir" seçeneğine çift tıklayın ve "etkin" olarak ayarlayın. Uygula ve Tamam'a basın.
  • Bilgisayarı yeniden başlatarak Xbox Game Bar'ın etkin olup olmadığını kontrol edin.

Çözüm
kusura bakma kurulum için bişey gerektiriyormu bu link

Kusura bakma 2. aşamda Xbox Game Bar seçeneğini göremedim Windows oyun kaydetme ve yayın vardı sadece.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı