KEMAL_654 Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #11 tahatrkk dedi: Kanka eyvallah ya çok çabuk cevap verdin. Genişletmek için tıkla... Konuyu yeni gördüm.
tahatrkk dedi: Kanka eyvallah ya çok çabuk cevap verdin. Genişletmek için tıkla... Konuyu yeni gördüm.
Gsthanos11 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #12 KEMAL_654 dedi: sorun ekran kartında directX12 ultimate olmaması arkadaşlar olay ekran kartı yani Sistemin en son DirectX sürümünü içermiyor sistemim gayet iyi bu yüzden diyemezsin. Genişletmek için tıkla... hayır ekran kartıyla alakalı değil biara açılmıyordu sonra 2 ay sonra bi baktım kendiliginden düzeldi
KEMAL_654 dedi: sorun ekran kartında directX12 ultimate olmaması arkadaşlar olay ekran kartı yani Sistemin en son DirectX sürümünü içermiyor sistemim gayet iyi bu yüzden diyemezsin. Genişletmek için tıkla... hayır ekran kartıyla alakalı değil biara açılmıyordu sonra 2 ay sonra bi baktım kendiliginden düzeldi
Erenreis3438 Femtopat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #13 eyw günümü aydınlatınız