Crucible Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 Xbox Game Bar'da kayıt alamıyorum. Gri gözüküyor. Hatta ekran görüntüsü de alamıyorum garip bir şekilde.
Xbox Game Bar'da kayıt alamıyorum. Gri gözüküyor. Hatta ekran görüntüsü de alamıyorum garip bir şekilde.
B Batuhannnnx Decapat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #2 Kanka ekran kartın DirectX 12'yi desteklemesi lazım diye biliyorum.
Crucible Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #3 Batuhannnnx dedi: Kanka ekran kartın DirectX 12'yi desteklemesi lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Destekliyorum DxDiag'dan yeni baktım.
Batuhannnnx dedi: Kanka ekran kartın DirectX 12'yi desteklemesi lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Destekliyorum DxDiag'dan yeni baktım.
K kimsh Picopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #4 Bendede olmuştu ayarlardan Xbox game barı bul kaldır ve Microsoft Store'dan tekrar indir.
Crucible Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #5 kimsh dedi: Bende de olmuştu ayarlardan Xbox Game Bar'ı bul kaldır ve Microsoft Store'dan tekrar indir. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Bar kaldırılmıyor.
kimsh dedi: Bende de olmuştu ayarlardan Xbox Game Bar'ı bul kaldır ve Microsoft Store'dan tekrar indir. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Bar kaldırılmıyor.
K kimsh Picopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #6 Crucible dedi: Xbox Game Bar kaldırılmıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan uygulamalar ve özelliklere gel ondan sonra Xbox Game Bar ara gelişmiş seçenekler de onara tıkla ve bida bak düzeldi mi diye olmazsa sıfırla.
Crucible dedi: Xbox Game Bar kaldırılmıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan uygulamalar ve özelliklere gel ondan sonra Xbox Game Bar ara gelişmiş seçenekler de onara tıkla ve bida bak düzeldi mi diye olmazsa sıfırla.