Xbox Game Bar kayıtlarda mikrofon sesini almıyor

krisptfeil

Hectopat
Daha fazla  
Xbox Game Bar'da son 10 dakikayı klip alma özelliğini kullanıyorum, her şey ayarlı fakat ayarlardaki kaydedilecek sesi hepsi yaptığımda benim mikrofon sesimi almıyor.

Peki ses kısmında mikrofonunuz seçili değil mi?

İnternette bunu buldum denemekte fayda var.
''Bu sorunu gerçekten çok uzun zamandır yaşıyorum ve sonunda sorunun ne olduğunu buldum, en azından benim için. Yaptığım şey oyun çubuğumu açmaktı ve ses widget'ında ses adında başka bir sekme vardı. Ses sekmesine tıkladım ve ana mikrofonum varsayılan olarak ayarlanmış olsa da oyun çubuğunda mikrofon olarak ayarlanmadığını gördüm. Oradan değiştirdim ve şimdi benim için çalışıyor. Lütfen durumunuz hakkında beni bilgilendirin.''

Peki ses kısmında mikrofonunuz seçili değil mi?

İnternette bunu buldum denemekte fayda var.
"Bu sorunu gerçekten çok uzun zamandır yaşıyorum ve sonunda sorunun ne olduğunu buldum, en azından benim için. Yaptığım şey oyun çubuğumu açmaktı ve ses widget'ında ses adında başka bir sekme vardı. Ses sekmesine tıkladım ve ana mikrofonum varsayılan olarak ayarlanmış olsa da oyun çubuğunda mikrofon olarak ayarlanmadığını gördüm. Oradan değiştirdim ve şimdi benim için çalışıyor. Lütfen durumunuz hakkında beni bilgilendirin."

Sorunu tam olarak anlayamıyorum hiçbir ayar değiştirmiyorum ama kendim game barda manuel kayıt alırken her şeyin sesi geliyor son 10 dakikayı klip aldığında benim sesim gelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı