ProxxDeniz Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #1 Merhaba bugün bilgisayarıma format attım ve Win + g kısayolunu kapatmak istiyorum, format atmadan önce kapalıydı aradım Google'da fakat Windows 11 için kısayol kapatma yolunu bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba bugün bilgisayarıma format attım ve Win + g kısayolunu kapatmak istiyorum, format atmadan önce kapalıydı aradım Google'da fakat Windows 11 için kısayol kapatma yolunu bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
Bambi.w Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #2 Ayarlar > sistem bileşenleri'ne gidin, oyun çubuğu'nun gelişmiş seçeneklerini açın ve "arka plan bileşeni izinleri" menüsünden Asla'yı seçin. Artı 0 Eksi
Ayarlar > sistem bileşenleri'ne gidin, oyun çubuğu'nun gelişmiş seçeneklerini açın ve "arka plan bileşeni izinleri" menüsünden Asla'yı seçin.
KS KS ProxxDeniz Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #3 Bambi.w dedi: Ayarlar > sistem bileşenleri'ne gidin, oyun çubuğu'nun gelişmiş seçeneklerini açın ve "arka plan bileşeni izinleri" menüsünden Asla'yı seçin. Genişletmek için tıkla... Onu yaptım fakat kısayol hala çalışıyor benim bahsettim olay Windows 10 da ayarladan direk kısayolunu kapatıyorduk. Bu olay Windows 11'de olmuyor mu? Artı 0 Eksi
Bambi.w dedi: Ayarlar > sistem bileşenleri'ne gidin, oyun çubuğu'nun gelişmiş seçeneklerini açın ve "arka plan bileşeni izinleri" menüsünden Asla'yı seçin. Genişletmek için tıkla... Onu yaptım fakat kısayol hala çalışıyor benim bahsettim olay Windows 10 da ayarladan direk kısayolunu kapatıyorduk. Bu olay Windows 11'de olmuyor mu?
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.813 Makaleler 2 Çözümler 1.700 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #4 Ayarlar > Oyun > Xbox Game Bar > “Oyun klipleri, ekran görüntüleri ve yayın yapma için Xbox Game Bar’ı aç" seçeneğini kapalı konuma getirin. Artı 0 Eksi
Ayarlar > Oyun > Xbox Game Bar > “Oyun klipleri, ekran görüntüleri ve yayın yapma için Xbox Game Bar’ı aç" seçeneğini kapalı konuma getirin.
KS KS ProxxDeniz Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #5 Mustafa.Kaan dedi: Ayarlar > oyun > Xbox Game Bar > “oyun klipleri, ekran görüntüleri ve yayın yapma için Xbox Game Bar'ı aç" seçeneğini kapalı konuma getirin. Genişletmek için tıkla... Sadece bu gözüküyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-06-27 203252.png 41,1 KB · Görüntüleme: 23 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Ayarlar > oyun > Xbox Game Bar > “oyun klipleri, ekran görüntüleri ve yayın yapma için Xbox Game Bar'ı aç" seçeneğini kapalı konuma getirin. Genişletmek için tıkla... Sadece bu gözüküyor.